APA DE LA ROBINET: Iata cum arata si ce contine apa „potabila” (Video Incredibil)

1845

Probabil ai citit tot o multime de articole referitoare la calitatea dezgustatoare a apei de la robinet si despre numeroasele substante nocive pe care aceasta le contine, substante care-ti ataca sanatatea in mod constant si produc o multime de afectiuni ale sanatatii tale. Cu toate acestea, este destul de rar cand poti vedea cat de poluata este apa de la robinet. In video-ul de mai jos, puteti observa ceea ce ramane dupa 12 etape de filtrare in dispozitivul de filtrare al apei. Este destul de usor sa nu imaginam cum arata resturile de metale grele, paraziti, substante chimice, nisip, praf in primele sale stadii de filtrare a apei.

Probabil multi dintre dumneavoastra va intrebati: “Ei bine, dar de ce dispozitivul meu de filtrare al apei nu arata asa, ca cel din videoclip?”. Prima intrebare pe care trebuie sa v-o adresati este daca aveti un dispozitiv de inalta calitate pentru filtrarea apei. Daca utilizati ceva ieftin precum filtrele de la supermarket-ul local, nu veti observa aproape nimic din ceea ce contine apa dumneavoastra cu adevarat.

Este extrem de important, in cazul in care doriti sa va mentineti sanatatea, sa cumparati un dispozitiv performant de filtrare al apei sau sa beti doar apa pura de izvor.

 

Sursa: naturalsociety.com