Aceasta bautura magica previne dezvoltarea celulelor canceroase!

1641

Da, exista o modalitate naturala de a te proteja complet de aparitia cancerului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa consumi aceasta bautura special conceputa pentru prevenirea si tratamentul natural al acestei boli.

Preparata din trei ingrediente, aceasta este una dintre cele mai simple modalitati prin care putem preveni aparitia cancerului. Ce face ca aceasta bautura sa fie una atat de speciala si care este motivul pentru care detine un potential anti-cancer enorm?

Secretul este impletit de combinatia puternica de varza rosie, sfecla rosie si portocale. Efectul de prevenire a cancerului atat al verzei rosii cat si al portocalelor are legatura directa cu bogatia de antioxidanti pe care le poseda. Fara o cantitat suficienta de antioxidanti la nivelul organismului isi face aparitia stresul oxidativ, acesta fiind principalul risc de dezvoltare a cancerului.

Potrivit cercetarilor, varza rosie contine 36 de antociani anti-cancer. Acesti compusi sunt tipuri speciale de flavonoizi asociati cu protectia impotriva cancerului. Aceleasi studii sugereaza ca antocianii au un efect dublu in comparatie cu vitamina C. Acestia stimuleaza aproape instantaneu sistemul imunitar si creeaza un sistem perfect de aparare.

Studiile recente subliniaza rolul important pe care il au portocalele in prevenirea cancerului. Cercetatorii sunt de parere ca portocalele, atunci cand sunt consumate cu regularitate, pot preveni aceasta boala cu 50%. Datorita continutului mare de antioxidanti acest fruct intareste sistemul imunitar si previne dezvoltarea tumorii.

Cele 48 de studii internationale cu privire la beneficiile pentru sanatate pe care le ofera fructele citrice au fost efectuate de catre cei de la “Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization” din Australia. Conducatorul acestor studii, Dr. Baghurst, subliniaza ca dintre toate fructele, portocalele sunt cele mai bogate in antioxidanti, cei care “spala” radicalii liberi din organism. Limonen, un compus gasit in portocale, poate stimula detoxifierea sistemului enzimatic antioxidant, cel care previne formarea celulelor canceroase.

Sucul de sfecla rosie regenereaza ficatul si previne imbatranirea. Sfecla rosie este folosita ca remediu pentru problemele sanguine, mai exact ca tratament impotriva anemiei, dar are si multe alte beneficii asupra unui numar mare de boli. Sfecla rosie regleaza cu succes tensiunea arteriala si este un antipiretic eficient. Semintele de sfecla rosie sunt folosite in special in cadrul tratamentului cancerului genital.

01

Ingrediente

• ¼ varza rosie

• 6 portocale

• 3 cesti de suc proaspat de sfecla rosie

Mod de preparare

Se toaca marunt varza rosie, se stoarce sucul de portocale si se adauga sucul de sfecla rosie. Utilizandu-se un blender se amesteca toate ingredientele pana la omogenizarea acestora. Aceasta bautura are o eficienta deosebita atunci cand este consumata pe stomacul gol, dimineata, cu toate ca poate fi consumata pe tot parcursul zilei.