Activarea glandei pineale, Privitul la Soare si ADN-ul

542
.

Glanda pineala

Energie nativa – electrica statica

Aspecte native – inteligenta, intuitie, perceptii extrasenzoriale, imaginatie

Culoare – violet

Scop – sporirea claritatii mentale si a intutiei

Simtomele dezechilibrelor – dureri de cap, presiune in zona sinusurilor si in jurul ochilor, cataracta, glaucom, insomnie, paranoia, depresie

Limbajul unei glande pineale echilibrate

Atunci cand glanda pineala este echilibrata, claritatea mintii este o stare obisnuita si naturala pentru tine. O minte echilibrata si linistita face din tine o prezenta puternica in aceasta lume. Nu ai nevoie de mijloace externe pentru a-ti pastra aceasta stare de calm si dispui de resurse nelimitate  de inteligenta. Ceilalti te respecta pentru gandirea ta rapida si pentru abilitatea de a vedea lucruri dintr-o perspectiva clara. Viata pentru tine este o serie de sincronicitati si simti fluxul vietii moment de moment.

Limbajul unei glande pineale dezechilibrate

Atunci cand la nivelul acestei glande exista dezechilibre, simti o lipsa de claritate mentala, de memorie si simti o incapacitate de a face fata stresului. Te afli in imposibilitatea de a ramane concentrat si eficient, incalabil de a ramane concentrate pentru a vindeca tiparele de gandire negativa si de a vedea lucrurile dintr-o perspectiva clara.

Puterea naturala a creierului tau

Activarea glandei pineale te poate ajuta sa-ti recapeti puterea naturala a mintii tale, darul tau primit la nastere. Intuitia ta se afla intr-o stransa legatura cu glanda pineala situata in centrul creierului tau. O glanda pineala calcifiata te face sa uiti ca esti intradevar o fiinta minunata si plina de daruri.

Darul puterilor extrasenzoriale

Foarte multe persoane considera ca aceste daruri le sunt oferite doar unor persoane speciale. De fapt, aceste “daruri” nu sunt nimic altceva decat consecinta unei glande pineale active. Schimbarea obiceiurilor alimentarea si tehnica privirii soarelui – despre care am discutat pe larg intr-un articol anterior – iti poate readuce aceste daruri in viata ta.

Sursa

.