Alege cristalul care te atrage si afla ce are sa-ti spuna!

1207

Priveste cele trei cristale de mai jos si alege-l pe cel care te atrage cel mai mult. Este foarte important sa-l alegi pe cel care te atrage in primul moment si sa nu te lasi influentat de culoarea cristalului.

11

Iata ce spune cristalul ales despre tine:

#1. Haolit albastru

In cazul in care ai ales acest cristal, ti se cere sa lucrezi la ablitatile tale de comunicare. Crezi ca este nevoie sa-ti exprimi mult mai des gandurile care iti trec prin minte? Esti sincer in privinta sentimentelor tale, fata de tine sau fata de altcineva? Ii asculti pe ceilalti intr-un mod activ?

Acest cristal se afla intr-o foarte stransa legatura cu chakra gatului, care include, de asemenea, urechile – si, prin urmare, este asociata cu toate formele de comunicare. In cazul in care suferi de probleme fizice la nivelul gatului, cum ar fi o durere in gat, a venit momentul sa privesti in interiorul tau si sa te intrebi care este motivul pentru care nu-i spui cuiva ceea ce gandesti cu adevarat sau, probabil, ti se cere sa vorbesti cu mult mai multa diplomatie. Ai obiceiul de a-ti inghiti cuvintele pentru a mentine pacea si pentru a evita un conflict? Iti exprimi gandurile plin de manie? Este timpul sa evaluezi problema emotionala din spatele problemelor existente la nivelul gatului.

In cazul in care ai probleme cu urechile, probabil ai luat decizia de a nu-i prea mai asculta pe cei din jurul tau sau ti se cere sa ii asculti mult mai mult, inclusiv soaptele Sinelui tau Superior. Singura persoana care poate cunoaste adevarata cauza emotionala din spatele acestei probleme esti tu. Deseori, copiii au probleme la nivelul urechilor atunci cand nu vor sa auda cuvantul “Nu” sau cand nu mai suporta sa-si asculte parintii certandu-se.

Acest cristal este albastru, astfel ca acesta poate indica si faptul ca nu esti in totalitate sincer cu tine insuti. Probabil porti o masca tot timpul si nu le permiti celorlalti oameni sa te vada pe tine insuti asa cum esti cu adevarat. Fiecare dintre noi suntem indivizi unici, cu talente si abilitati unice – nu exista altcineva la fel ca tine. Este momentul sa le arati celor din jurul tau cine esti cu adevarat.

#2. Aventurin verde

In cazul in care ai ales acest cristal, ai nevoie de vindecare, echilibru, armonie, pace sau multa dragoste. Verdele reprezinta chakra inimii, aceasta fiind centrul chakrelor inferioare si superioare. De aceea, aceasta chakra are legatura cu echilibrul, armonia, vindecarea si dragostea.  Nu te simti impacat ori de cate ori te afli in natura? Atunci cand ne plimbam prin natura, refacem in mod natural echilibrul firesc al acestui centru energetic cu ajutorul frunzelor verzi.

Alegerea acestui cristal indica o nevoie de vindecare sau de revenire la centru. Crezi ca ai contribuit la inchiderea acestui centru energetic din cauza ranilor din trecut?  Este important sa intelegi ca atunci cand aceasta chakra este inchisa, te indepartezi de dragoste si de conexiunile autentice cu cei din jurul tau. Probabil iti este destul de dificil sa-ti faci prieteni. De asemenea, aceasta chakra reprezinta iubirea de sine, asa ca, probabil, este momentul sa incepi sa ai mai multa grija de tine insuti si sa te simti demn fata de tot ceea ce viata iti poate oferi.

Probabil ai observat ca peretii spitalelor moderne sunt de culoare verde. Acest lucru se datoreaza faptului ca verdele este o culoare care are puterea de a vindeca si de a contribui la dezvoltarea personala. Asa ca, acum este momentul oportun de a privi spre vindecarea problemelor interioare. Desigur, orice probleme pulmonare sau cardiovasculare sunt un indiciu ca acest centru necesita o atentie speciala.

#3. Citrin

Daca ai ales acest cristal, aceasta alegere indica anumite probleme la nivelul chakrei plexului solar. Aceasta chakra este centrul nostru de putere si sediul vointei. Obisnuiesti sa le oferi celorlalti puterea ta personala? Le permiti celorlalti sa-ti controleze viata? Probabil ai devenit dependent de ceilalti sau stima ta de sine a avut de suferit in ultima vreme. Este foarte important sa petreci ceva timp in liniste si sa te concentrezi asupra a ceea ce doresti sa creezi in propria ta viata. Da, ai puterea de a-ti crea propria ta viata ajutandu-te de puterea vizualizarii, prin stabilirea unor obiective si avand curajul sa iei masurile necesare. Da-ti seama ca esti capabil sa-ti urmaresti visele, indiferent cat de mari sunt acestea. Perfectiunea nu este necesara pentru a incepe ceva  – este necesar doar sa incepi!

Acest cristal, de asemenea, este unul pe care poti sa-l folosesti pentru a atrage abundenta in toate formele in viata ta. Probabil ai anumite probleme financiare sau poate ai indepartat abundenta de tine deoarece ai crezut ca nu esti vrednic sau pentru ca nu meriti. Meriti la fel de mult ca cei din jurul tau si este foarte important sa intelegi acest lucru pentru a-i permite abundentei sa curga in viata ta.