Anotimpul in care te-ai nascut ascunde secretele personalitatii tale! Afla si tu!

355
.
3. In cazul in care te-ai nascut toamna…

Toamna este un anotimp al contrastelor, iar acest lucru se revarsa si asupra persoanelor care sunt nascute in aceasta perioada a anului. Nativii tomnatici sunt plini de surprize. Desi tind sa fie independenti si reci, totusi ei au nevoie de oameni in jurul lor care sa-i sustina si sa-i iubeasca. Una dintre greselile pe care le fac in viata este ca prefera sa se dedice carierei si lasa pe locul doi familia, iar acest lucru ii poate afecta mai tarziu.

Caracterisiticile personalitatii tale in functie de lunile de toamna

Septembrie: persoane organizate, precaute, care scot in evidenta greselile celorlalti si acorda atentie detaliilor, cu memorie buna, istete, dornice de informare, intelegatoare.

Octombrie: persoane simpatice, sincere, sociabile, egoiste, visatoare, rareori acorda ajutor fara sa li se ceara, incapatanate, carora nu le pasa ce gandesc ceilalti, cu clarviziune, temperamentale, romantice, geloase.

Noiembrie: persoane pline de idei, unice, inteligente, dinamice, curajoase, generoase, incapatanate, determinate, care nu renunta cu usurinta la opiniile lor, muncitoare, de incredere, care nu isi pot ascunde emotiile.

.