Anotimpul in care te-ai nascut ascunde secretele personalitatii tale! Afla si tu!

355
.
4. In cazul in care te-ai nascut iarna…

Cei din jur au tendinta sa creada ca persoanele nascute in aceasta perioada sunt reci si distante, insa nu este deloc asa. Chiar daca uneori le place sa stea singure, acest lucru nu inseamna ca nu pot deveni cu usurinta sufletul unei petreceri. Rebeli si sociabili, reprezentatilor nu le este greu sa isi faca prieteni.

Caracterisiticile personalitatii tale in functie de lunile de iarna

Decembrie: persoane loiale, generoase, nelinistite, ambitioase, sociabile, in cautare de atentie, oneste, de incredere, cu simtul umorului, schimbatoare, care urasc sa se conformeze.

Ianuarie: persoane ambitioase, critice, muncitoare, productive, destepte, sensibile, care stiu sa-i faca fericiti pe cei din jur, loiale, geloase, prietenoase.

Februarie: persoane istete, temperamentale, linistite, loiale, dornice de libertate, rebele, sensibile, usor de ranit, ambitioase, curajoase, superstitioase, risipitoare.

Pe aceasta cale dorim sa va multumim pentru atingerea pragului de 10.000 de like-uri si pentru sprijinul acordat pana acum

Cu toate ca ne bucura foarte mult, din pacate, aceasta bucurie nu vine singura. Odata cu atingerea acestui prag de 10.000 de like-uri, facebook ne limiteaza targetarea publicului enorm de mult. Astfel, in cele mai multe dintre cazuri, postarile e-dimineata.ro nu-si vor mai face aparitia pe pagina voastra de facebook. Echipa e-dimineata doreste sa continue sa va ofere cele mai bune articole zi de zi asa cum v-am obisnuit, dar nu stim in ce masura vom putea face acest lucru fara un sprijin din partea voastra. Asa ca, atunci cand va place un articol, aratati-va sprijinul distribuindu-l. In cazul in care doriti sa cunoasteti mai multe despre mecanismele din spatele masinariei de facut bani „facebook”, cititi acest articol (click aici).

Va multumim!

.