Cele SASE semne care te atentioneaza in momentele in care pierzi contactul cu intelepciunea interioara

1349
3. Esti un ascultator foarte slab

Doar pentru ca auzi ceva, asta nu inseamna ca asculti. Aceasta poate fi o sarcina extrem de grea pentru anumite persoane, deoarece necesita un grad mare de concentrare, dar atunci cand o faci, o creativitate interioara pare sa-ti copleseasca gandurile si intelepciunea apare neasteptat in interiorul tau.

Atingerea acestei intelepciuni interioare, de existenta careia esti sau nu constient, iti va permite sa le oferi oamenilor intreaga ta atentie atunci cand comunci cu ei. Efectele sale asupra ta si asupra celorlalte persoane te vor uimi, atat pe tine cat si pe cealalta persoana cu care comunici.

2. Iti ignori intuitia

O mare parte esentiala a intelepciunii personale este reprezentata de sincronizarea actiunilor cu intuitia interioara. Fie ca esti constient de intuitia ta interioara sau nu, acele sentimente interioare sunt o parte a intelepciunii tale interioare care fac legatura dintre sentimente si ratiune.

Probabil ca exista un stigmat social impotriva increderii in acele sentimente datorita lipsei de dovezi stiintifice, dar adevarul este ca increderea in aceste sentimente este necesara pentru a descoperi echilibrul interior.

1. Nu imbratisezi tacerea

Un studiu recent aparut in publicatia Science a aratat ca 67% dintre barbati si 25% dintre femei ar prefera sa fie supusi unor socuri electrice decat sa stea in liniste si sa fie prezenti cu propriile lor ganduri.

In mod ironic, cultura in care traim sprijina comunicarea constanta si stimularea, incat linistea pare a fi incredibil de lipsita de naturalete. Acorda-ti momente de liniste in fiecare zi.