Cele ZECE elemente ale unui suflet pereche – de Dr. Carmen Harra

903
.

3. Va intelegeri reciproc foarte usor. Ai intalnit vreodata cupluri care isi termina unul celuilalt propozitiile? Unii oameni considera ca acesta este rezultatul timpului petrecut impreuna, dar eu o numesc conexiunea dintre doua suflete pereche. Probabil ai trait aceasta experienta cu cel mai bun prieten sau cu mama ta, dar este un indicator al unui suflet pereche atunci cand aceasta dinamica are loc intre tine si partenerul tau.

4. Te indragostesti de defectele sale. Nu exista asa ceva ca “relatie perfecta”, chiar si sufletele pereche vor avea suisuri si coborasuri. Cu toate acestea, acea legatura profunda dintre aceste doua suflete va fi mult mai dificil de  rupt. Sufletelor pereche le este mult mai usor sa accepte, chiar sa invete sa iubeasca imperfectiunile partenerului.

5. Este intens. O astfel de relatie poate fi mult mai intensa in comparatie cu relatiile normale, atat in sens negativ cat si in sens pozitiv. Cel mai important este ca in momentele dificile acestia sunt concentrati asupra gasirii unor solutii si pot privi dincolo de aceste momente.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE>>>>>

.