COPIII INDIGO: 12 caracteristici ale personalitatii acestei noi rase umane

1952

 

6. Din punct de vedere emotional, majoritatea acestor copii au o fire reactiva si pot avea probleme de anxietate, depresie sau furie in cazul in care nu se echilibreaza din punct de vedere energetic.

5. Se folosesc foarte mult de gandirea creativa, de partea dreapta a creierului si le este destul de dificil sa invete in modul trational de a o face.

4. Adesea Indigo sunt diagnosticati cu ADD sau ADHD, deoarece acestia par a fi foarte impulsivi in comportament (creierulul lor proceseaza informatii mult mai rapid). Pentru a se putea concentra mai bine au nevoie de miscare.

3. Indigo sunt extrem de intuitivi si exista posibilitatea sa auda sau sa vada lucruri care pentru ceilalti oameni par inexplicabile.

2. Indigo au mai multe probleme de sanatate legate de sensibilitatea fata de alimente si fata de mediul inconjurator, dat fiind faptul ca organismul acestora este cu mult diferit, intr-un mod pozitiv, de cel al celorlalti oameni.

1. Acesti copii, de cele mai multe ori prezinta urmatoarele trasaturi de comportament: sunt extrem de empatici, au abilitati telepatice, abilitati precognitive, telekinetice, abilitatea de a vedea spirite sau abilitatea de a vedea imagini dintr-un viitor indepartat.

Sursa: higherperspective.com