Cum sa relationezi cu furia si cu alte emotii negative

1688
.

Nu ar trebui sa-ti fie teama de gandurile tale negative. De asemenea, este necesar sa intelegi ca Universul nu te va pedepsi pentru ca prin mintea ta trec astfel de ganduri.

Cu ajutorul gandurilor negative, poti constientiza faptul ca ceva nu este in regula la nivel fizic, mental sau spiritual, acestea fiind semnul de care ai nevoie pentru a te ocupa de aspectele care au nevoie de atentia ta.

Acceptand emotiile negative si permitandu-le sa existe si sa le simti pe deplin, fara rusine sau vinovatie.

Intelegand faptul ca emotiile negative nu sunt despre tine sau despre alte persoane, ci ca sunt in scimb legate de o anume situatie.

Asumarea gandurilor negative, dar si asumarea faptului ca poti face ceva in privinta lor.

Tavaleala in propria negativitatea poate fi ok pentru o scurta perioada de timp, dar daca nu incepi sa-ti schimbi energia si sa lucrezi pentru a te vindeca, poti inrautatii lucrurile.

Unul dintre cele mai puternice metode de a taia prin furia si negativitatea din viata ta este aceea de a sta cu aceste sentimente si de a le simti fara nici o rezistenta.

Atunci cand faci acest lucru, iti oferi posibilitatea de a identifica de unde provin aceste emotii si de a intelege ce trebuie sa faci pentru a aduce unele modificari.

Si, in sfarsit, regula de aur pentru a face fata negativitatii este:

“Daca m-as iubi pe mine insumi, ce as face in aceasta situatie?”

Sursa

.