0 Shares 10038 Views

Cutremurator! Mecanismele manipularii si ADEVARUL DESPRE OSHO!

Emanoil Hociota Feb 21, 2016
0 10039
.

Astazi, fara a fi cunoscute pe deplin toate amanuntele, Osho a devenit o personalitate la care, cu reverenta, sa face trimitere tot mai des de catre cei care doresc sa se dezvolte pe plan personal. In aceasta privinta Romania nu face exceptie. In tara noastra Osho este un nume respectat de catre mastercoach-i, coach-i, traineri si alte calauze. Cel care spunea ca “Atractia pentru sex este atractia pentru Dumnezeu” (minutul 12:06 din documentar), si care se autointitula “un playboy spiritual, a fost pana la urma un osho (inalt preot), un existentialist, dupa cum se autodefinea chiar el si un invatator al unei credinte si filozofii anticrestine.

La un moment dat, el chiar il citeaza pe Karl Marx, parintele comunismului, impartasind credinta acestuia potrivit careia “Religia este opiu pentru popoare”. Cu toate acestea, Osho merge si mai departe si in calitate de admirator declarat al lui Hitler, afirma ca “Dreptatea este de partea celui puternic”, “Frica si ura ii uneste pe oameni”.

Mai mult decat atat, Osho afirma ca “Oricine va ofera un sistem de credinta, acela este adversarul vostru”. Cu toate acestea, in deplina contradictie cu afirmatia sa, el chiar asta face, oferind asa-zisa religie fara religie, presupunand la randu-i un sistem de credinte si convingeri. Important de mentionat aici este faptul ca, multe alte miscari religioase similare cu invatatura lui Osho, si ai caror invatatori negau ca de fapt ei promovau o anumita forma de religie, au fost declarate in instantele americane a fi invataturi religioase.

Existentialistul zen, Osho, le-a oferit adeptilor sai “eliberarea prin sex”. Aceasta eliberare, de fapt, erau acte de o inimaginabila depravare si degradare a fiintei umane. Oamenii acestia si-au necinstit singuri trupurile, inselati fiind de invataturile mincinoase ale unui Osho, care le-a spus ca nu exista Dumnezeu, dar care i-a determinat sa-i aduca lui inchinare, ca unui dumnezeu. Biblia vorbeste despre oameni ca si acestia, atunci cand spune:

“S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit; si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o imagine care seamana cu omul muritor… De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimii lor, asa ca isi necinstesc singuri trupurile; caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.” (Romani 1:22-24)

In Biblie, la Evanghelia dupa Sfantul Apostol si Evanghelist Matei, Iisus Hristos ne avertizeaza cu privire la acesti oameni:

“Feriti-va de proorocii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinauntru sunt LUPI rapitori.” (Matei 7,15).

 

 

Multi dintre acesti bieti inselati, munceau si cate 20 de ore pe zi, slujindu-i unui mare mincinos si oportunist. El s-a imbogatit pe seama lor, in timp ce copiilor acestor adevarate slugi ale lui Osho, le-a fost afectata iremediabil viata – si ca sfidarea la adresa bunului simt sa fie completa, Osho “binefacatorul” lor, isi insusea fara rusine expresia baneasca a recunostintei lor, sporindu-si zilnic uriasa avere.

Astazi insa, se poate spune ca “Osho” este deja o marca sub care prospera comertul cu literatura anticrestina, tipica New Age, iar noii sai admiratori, cei mai multi dintre ei, habar nu au de ceea ce se ascunde in spatele atat de abstractului, atractivului si comercialului Osho.

Bhagwan Shree Rajnees (Osho) nu este altceva decat o masca a raului, pe care putini oameni il cunosc si care a ingrozit America anilor 1980 prin crimele comise in cadrul workshop-urilor sale – trupurile unor decedati, in conditii suspecte, fiind incinerate pe teritoriul sectei, fara anuntarea autoritatilor –, prin metodele de spalare a creierului si control mental – vezi si asa-numita meditatie dinamica sau meditatia kundalini –, prin abuzarea sexuala a adeptilor sai – unii muncind 20 de ore pe zi pentru el –, prin crearea unei dependente totale de ashraamul sau si distrugerea a mii de suflete si vieti, atat ale multora dintre membrii sai dar si a viitorului copiilor acestora – si totul in numele crearii asa-numitului om fericit fara minte. Pentru toate acestea el avea sa fie arestat, judecat si expulzat din SUA in anul 1985.

 

 

VEZI DOCUMENTARUL SOCANT IN PAGINA URMATOARE>>>>>>

.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares103 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares438 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares104 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category