Descopera armonia din viata ta cu ajutorul principiilor Reiki

1835
Principiul #3 – Castiga-ti existenta in mod cinstit

Practica inofensivitatea in munca ta. Castiga-ti existenta intr-un mod in care ceilalti pot beneficia. Traieste-ti viata cinstit. Urmeaza etica ce ti-a fost predata de orice religie sau teorie filosofica pe care o accepti.

Principiul #4 – Respecta-ti parintii, batranii si mentorii

Ajungem la un punct in viata noastra cand realizam ca nu am facut totul singuri, ci si cu ajutorul, indrumarea, sfaturile si exemplul celor care ne-au precedat. De multe ori, privind inapoi, ne dam seama de impactul celui mai mic sfat.

Uneori, nu primim indrumare in mod direct din partea profesorilor sau parintilor nostri; primim aceasta indrumare intr-un mod subtil prin puterea exemplului sau prin mici gesturi de generozitate. Fii recunoscator pentru asta. Chiar si in cazurile in care parintii nostri sau alte autoritati ne-au provocat durere, culminand in efecte psihologice sau emotionale pe termen lung, putem incerca, pentru moment, sa scapam de acel bagaj si sa respiram. Adreseaza-ti aceasta intrebare: ai mai fi persoana care esti astazi daca nu ai fi trait experientele respective?