Aceasta este ierarhia nivelurilor de constiinta! Stiai?

2346
.

RusineEsti la un pas de moarte. Gandurile suicidale iti trec prin minte in cadrul acestei etape. Aceasta este o etapa in care ura este direct indreptata catre tine insuti.

VinovatieUn pas mai in fata intalnim vinovatia. Aceasta nu este cu mult diferita de rusine si inca ar putea exista ganduri suicidale. Te privesti ca fiind un pacatos si te afli in imposibilitatea de a te ierta pentru greselile trecutului.

ApatieSentimentul lipsei de speranta sau pozitia victimei sunt caracteristicile acestui nivel. Starea de neajutorare invatata. Multe persoane fara adapost se afla in acest stadiu.

SuparareO stare de pierderi si tristete perpetua. Este posibil ca aceasta stare sa rezulta in urma pierderii unei persoane foarte dragi din viata ta. Drepresie. Un nivel mai inalt decat apatia, din moment ce la acest nivel incepi sa scapi usor, usor de amorteala.

FricaLa acest nivel lumea este privita ca fiind periculoasa si nesigura. Paranoia. De obicei, veti avea nevoie de ajutor pentru a depasi acest nivel. In cazul in care nu-l veti primi, veti ramane blocati o buna perioada de timp aici.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>

.