Puterea de vindecare a uleiului de oregano!

1576
.

Actioneaza impotriva cancerului

Uleiul de oregano poate deveni o parte a terapiei impotriva cancerului.  Oamenii de stiinta au testat modul in care uleiul de oregano actioneaza asupra celulelor cancerului de prostata. Carvacrolul provoaca apoptoza, adica auto-distrugerea celulelor cancerului de prostata. Apoptoza este unul dintre modurile in care organismul scapa de celulele maligne din organism.

Protejeaza vederea si auzul

Proprietatile antioxidante ale uleiului de oregano au un efect pozitiv asupra protejarii pe termen lung a sanatatii. Are capacitatea de a proteja impotriva radicalilor liberi si de a repara celulele deja deteriorate.  Antioxidantii incetinesc imbatranirea, protejeaza impotriva cancerului, previn degenerarea maculara si pierderea vederii si auzului, precum si alte boli legate de efectele radicalilor liberi.

Primul ajutor in caz de muscaturi de insecte

Uleiul de oregano are puterea de a neutraliza muscatura albinelor, paianjenilor si serpilor. Realitatea este ca uleiul de oregano este de nepretuit cand vine vorba de astfe de situatii. Este, de asemenea, destul de util in prevenirea infectiilor, reducerea inflamatiei si a durerii cauzate de intepaturi si de muscaturi de animale.

Aplicarea uleiului de oregano

Doza recomandata de ulei de oregano este de la 1 pana la 4 picaturi, de trei ori pe zi (Maxim 12 picaturi zilnic, dar niciodata administrate intr-o singura doza). Are un gust puternic si prin urmare, trebuie diluat in suc sau in ceai.

Pune picaturi sub limba si apa calda cu sare daca suferi de dureri dentare sau de infectii ale cavitatii bucale. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca remediu naturist impotriva infectiilor sinusale.

Sursa

.