Rozmarinul ofera protectie impotriva campurilor electromagnetice

441
.

Protejeaza-te impotriva radiatiilor cu ajutorul rozmarinului!

Rozmarinul si uleiurile esentiale pe care le contine sunt considerate ca fiind una dintre cele mai puternice metode naturale pe care le putem folosi pentru a ne proteja impotriva radiatiilor electromagnetice. Rozmarinul detine puternice proprietati antioxidante, acestea fiind foarte eficiente impotriva radiatiilor emise de telefoanele mobile si de alte campuri electromagnetice. Un studiu a demonstrat ca acidul rozmarinic ofera o protectie de 3.34 ori mai mare decat orice alt compus care a fost examinat in micronucleu.

Cum poti utiliza rozmarinul pentru a te proteja impotriva radiatiilor?

Vei avea nevoie de doua ingrediente. Aceste doua ingrediente sunt apa si 2-3 lingurite de rozmarin tocat fin. Procedura de preparare este foarte simpla. Se pune rozmarinul tocat intr-o cana de apa clocotita si se acopera cu o farfurioara. Dupa 10 minute ceaiul poate fi consumat.

Dincolo de proprietatea sa de a ne proteja organismul impotriva radiatiilor, ceaiul de rozmarin este un eficient stimulent al circulatiei cerebrale si periferice, imbunatateste memoria, creste capacitatea de concentrare, creste tonusul psihic, adaptogen (antistress), tonic digestiv, coleretic si colagog, hipocolesterolemiant, antispastic, diuretic, antireumatic, antihipertensiv, antiseptic respirator si intestinal, antioxidant si antitumoral.

.