Samburii de Avocado – Beneficiile oferite de acesti samburi minune

2766

Samburii de avocado contin flavonoli, antioxidanti care previn si inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase. Pentru a preveni formarea tumorilor canceroase, include mai multe alimente bogate in flavonoli in dieta ta, cum ar fi samburii de avocado.

In cazul in care sistemul tau imunitar are nevoie de un sprijin in plus in timpul sezonului rece, samburii de avocado te pot ajuta.

Samburii de avocado au capacitatea de a lupta impotriva radicalior liberi. In cazul in care doresti sa incetinesti procesul de imbatranire este necesar sa cunosti faptul ca samburii de avocado au capacitatea de a reconstrui colagenul si de a-i oferi pielii tale aspectul ferm si tineresc.

Beneficiile oferite de acesti samburi minune nu se opresc aici.

Acesti samburi minune te pot ajuta sa te simti mult mai tanar, deoarece pot sprijini reducerea durerii cauzate de afectiunile sistemului osos.

Samburii de avocado, de asemenea, au capacitatea de a reduce nivelul de glucoza din sange si va poate ajuta sa va mentineti greutatea ideala.

Cum se prepara samburii de avocado?

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a include acesti samburi sanatosi in dieta ta este sa deschizi cu grija un avocado, sa scoti samburele si sa-l pui intr-o punga.  Punga se va acoperi cu un prosop de bucatarie si samburele se va strivi cu un ciocan de carne. Apoi, pune samburele intr-un blender si macina-l pana se transforma intr-o pulbere fina. Aceasta pudra o poti presara peste preparatele alimentare si o poti manca zilnic pentru a primi beneficiile uimitoare oferite de acest super-aliment uimitor.