„Trezirea” – Documentarul care iti poate influenta in mod pozitiv viata

1496

Traim intr-o lume dominata de mentalitatea materialismului, iar relatia noastra cu natura este de cele mai multe ori ignorata. Cineva cu siguranta are de castigat in urma promovarii unei astfel de mentalitati!

Cunoscut sub pseudonimul de Max Igan, acesta este un cercetator, un cautator al adevarului, gazda unei emisiuni radio, regizor si unul dintre liderii miscarii care are ca scop trezirea constiintei colective in lume. Numele sau de familie ramane anonim, iar prenumele sau real este Maxwell.   Australianul in varsta de 54 de ani si-a petrecut cea mai mare parte a vietii sale ca muzician calator si a continuat sa faca asta pana in urma cu aproximativ 7 ani de zile.

Acesta film documentar este unul dintre cele mai faimoase creatii ale sale. In documentarul “Trezirea – Conexiuni Divine” , Max Igan ne prezinta imainea principalelor controverse si probleme spirituale importante cu care ne confruntam majoritatea dintre noi in prezent. Nu in ultimul rand, Max va incerca sa ne ofere anumite solutii alternative, total diferite fata de cele promovate de principalele instutitii care domina societatea in care traim.

Vizionare placuta !