0 Shares 438 Views

Cauza aparitiei cancerului – Dr. Otto H. Warburg

Emanoil Hociota Ian 28, 2015
0 439

Nu foarte multi dintre noi am auzit de Dr. Otto H. Warburg, castigator al Premiului Nobel si un om care si-a dedicat intreaga viata salvarii vietii a milioane de oameni.

Dr. Warburg a fost unul dintre cei mai apreciati biologi ai secolului XX si el este personalitatea care a descoperit cauza principala a cancerului, aceasta fiind un mult prea mare nivel acidic la nivelul organismului, ceea ce inseamna ca ph-ul organismului este sub nivelul normal de 7.365. Cu alte cuvinte, valorile aflate sub 7.365 sunt considerate a fi acide.

Warburg a investigat metabolismul tumorilor si respiratia celulelor si a descoperit ca celulele canceroase se mentin si prospera intr-un pH mai mic, la nivelul 6.0, ca urmare a productiei crescuta de CO2 si de acid lactic. Warburg credea cu tarie ca exista o legatura directa intre pH-ul organismului si nivelul de oxigen. Nivelurile superioare de pH sau nivelurile alcaline, implica niveluri mai mari de molecule de oxigen, in timp ce nivelurile inferioare de pH sau nivelurile acide, implica concentratii mult mai scazute de oxigen, acelasi oxigen de care organismul are atat de mare nevoie pentru a mentine celulele sanatoase.

  OPT fructe delicioase de care probabil nu ai mai auzit pana acum

In anul 1931, Dr. Otto H. Warburg a primit premiul Nobel pentru Medicina pentru aceasta descoperire importanta.

6

“Tesuturile canceroase sunt acide, in timp ce tesuturile sanatoase sunt alcaline. Apa se imparte in ioni H+ si OH-, iar daca exista un exces de H+, este acida; daca exista un exces de ioni OH-, atunci este alcalina”, explica Dr. Warburg la acea vreme.

In lucrarea sa “Metabolismul Tumorilor”, Dr. Warburg a demonstrat ca “toate formele de cancer sunt caracterizate de doua conditii de baza: acidoza si hoxia (lipsa de oxigen). Lipsa de oxigen si acidoza sunt doua fatele ale aceleasi monede: in cazul in care este prezenta una, este prezenta si cealalta.” “Toate celulele sanatoase au o dorinta absoluta de oxigen, dar celulele canceroase pot trai fara oxigen – o regula fara exceptie.  Priveaza o celula de 35% din oxigenul sau si in 48 de ore poate deveni canceroasa.”

Dr. Warburg a evidentiat limpede faptul ca principala cauza a cancerului este deficitul de oxigen, care creaza o stare acida la nivelul organismului uman. De asemenea, Dr. Warburg a descoperit ca celulele canceroase sunt anaerobe si nu pot supravietui in prezenta unor niveluri ridicate de oxigen.

  SAPTE alimente care te vor ajuta sa ai o minte agila indiferent de varsta

You may be interested

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!
Nutritie, Sanatate
0 shares75 views

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!

IoAnE - Sep 10, 2017

Este sau nu uleiul un ingredient sanatos? Daca impartasesti parerea celor mai multi oameni, raspunsul va fi clar “nesanatos”. Exista o puternica asociere…

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!
Sanatate, Sfaturi
0 shares85 views

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!

IoAnE - Sep 03, 2017

Multe dureri si neplaceri sunt inradacinate in procesele cerebrale care pot fi afectate de atitudinea si de emotiile mentale. In timp ce mecanica…

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!
Nutritie, Sanatate
0 shares129 views

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!

IoAnE - Aug 23, 2017

Pepenii verzi sunt mancarea perfecta de vara. Sunt deliciosi, au un continut scazut de calorii, sunt plini de nutrienti si sunt extrem de…

Most from this category