Miere si susan – Combinatia miraculoasa care trateaza mai mult de 10 boli

1054

Amestecul de susan si miere este o sursa excelenta de fier, calciu, magneziu, mangan, acizi grasi omega3 si omega6.

Acest amestec ar trebui si poate fi consumat de fiecare persoana. Pe langa aroma frumoasa si uimitoare, acest amestec este un remediu eficient care poate trata cu succes mai multe boli. Acest produs este prezent in regimuri dietetice si in cea mai mare parte din dieta mediteraneana. Susanul este o sursa ideala de vitamine si minerale, printre care amintim fier, magneziu, calciu, mangan, cupru, fosfor, acizi grasi omega 3 si 6. Cand vine vorba de vitamine, susanul contine E, A si pe cele din grupul B.

Amestecul de miere si susan este o sursa de aminoacizi esentiali si este considerat a fi o hrana sanatoasa de care fiecare dintre noi avem nevoie acum.  Cu toate acestea, acest aliment este caloric si acest aspect nu ar trebui sa fie neglijat. Beneficiile consumului sau sunt mari, iar daca doriti sa beneficiat de toate proprietatile pe care le ofera, ar trebui sa consumati acest amestec in fiecare dimineata pe stomacul gol.

Beneficii: acest amestec intareste sistemul imunitar si ajuta in cazurile de constipatie. De asemenea, reduce dorinta de a consuma dulciuri, ajuta in cazul afectiunilor digestive, gastrita, ulcere si colita.

Combinatia de miere cu susan, de asemenea, intareste maduva osoasa, stimuleaza activitatea mentala, creste rezistenta fizica, afecteaza frumusetea si stralucirea parului si a pielii.

Reteta pentru amestecul de susan-miere

Se amesteca o lingura de miere si o lingura de seminte de susan (sau susan proaspat macinat deoarece poate fi usor amestecat cu miere) pentru a obtine un amestec omogen similar cu halavaua. Aceasta cantitate de amestec are o valoare nutritiva ridicata si are aproximativ 155 de calorii, 8 gram de grasime si 21 de grame de carbohidrati, 1 gram de fibre si 3 grame de proteine. Va recomandam sa mancati acest amestec dimineata. De asemenea, puteti sa-l consumati raspandit pe o felie de paine sau de placinta.

Sursa