0 Shares 1478 Views

Cele TREI retete tibetane stravechi pentru o sanatate buna si o viata mai lunga

Emanoil Hociota Aug 17, 2014
0 1479

Medicina tibetana este una dintre cele mai vechi din lume si se bazeaza in principal pe interactiunea dintre natura si organismul uman. Unele leacuri contin peste o suta de ingrediente. Retele pe care le prezentam astazi contin ingrediente obisnuite, cum ar fi usturoiul, lamaile, ghimbirul si mierea. Acestea sunt folosite datorita proprietatilor lor de detoxifiere, de relaxare si de intinerire.  Iata care sunt cele TREI retete tibetane stravechi pentru o sanatate buna si o viata lunga:

1. Bautura tibetana pentru sanatea inimii si a vaselor sanguine

Acest leac este folosit cu scopul de a curata depozitele de grasime de pe peretii vaselor sanguine si pentru a preveni atacurile de cord.

Ingrediente: 1 kg lamai si 300 g de usturoi.

Mod de preparare: Se trec prin blender sau se piseaza lamaile si usturoiul. Amestecul este adaugat intr-o cantitate de 1.5 litri de apa si se fierbe timp de 15 minute. Dupa fierbere, amestecul se pune intr-un borcan cu filet.

Utilizare: 50 ml de suc pe stomacul gol timp de 25 de zile.  Se face o pauza de zece zile si se repeta procedura. Aceasta tratament poate fi repetat de cel mult patru ori consecutiv, cu pauza de zece zile intre tratamente. Se pastreaza la frigider.

2. Ceaiul tibetan pentru relaxare

Acest leac are ca scop relaxarea si detensionarea intregului organism. In plus, calugarii tibetani credeau ca are proprietatea de a prelungi viata.

Ingrediente: 5 g ghimbir ras, 1 lingura de suc de lamaie, 2 linguri de miere, un pic de ardei iute, un pic de anason.

Mod de preparare: Se pun 2 l de apa la fiert si se adauga ingredientele.

Utilizare: Dupa racirea ceaiului, acesta poate fi consumat un pic pe tot parcursul zilei, sau se bea o cana inainte de fiecare masa.

3. Remediu tibetan pentru intinerirea organismului

Acest amestec de usturoi, lamaie si miere este faimos in medicina tibetana si este recunoscut ca fiind un elixir al tineretii.

Ingrediente: 10 capatani de usturoi, Sucul de la 10 lamai, 1 kg de miere.

Mod de preparare: Se amesteca sucul cu mierea, se marunteste usturoiul si se amesteca toate ingredientele. Amestecul se pastreaza intr-un borcan foarte bine inchis vreme de 8 pana la 10 zile.

Utilizare: Se administreaza o singura lingura pe stomacul gol si una inainte de ultima masa.

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares69 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares63 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares73 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category