0 Shares 336 Views

Urma gigant veche de peste 200 de milioane de ani – Africa de Sud

Emanoil Hociota Mai 14, 2014
0 337

Michael Tellinger, in acest videoclip ne prezinta ceea ce ar putea fi una dintre cele mai importante dovezi ale existentei “Gigantilor” pe  Pamant. Arheologii au privit cu uimire aceasta gigantica urma a piciorului unui astfel de Gigant. Urma gigant are o lungime de 1.2 metri si este imprimata in granit dur. Unii dintre arheologi sunt de parere ca aceasta urma este doar o un simplu model de eroziune naturala.

Cu toate acestea, teoria arheologilor potrivit careia aceasta urma este doar consecinta eroziunii naturale pare putin probabila datorita mai multor motive. Prof. Pieter Wagener ne prezinta ideea potrivit careia “exista o mai mare posibilitate ca aceasta urma sa fie cauzata de mici omuleti verzi de pe Marte decat  ca ipoteza potrivit careia aceasta urma sa fie consecinta eroziunii naturale sa fie adevarata.”

  Acestea sunt adevarurile dure despre Arca lui Noe pe care ar trebui sa le cunosti!

Urma uriasa este situata in Africa de Sud, in apropierea orasului Mpaluzi, aproape de granita cu Swaziland. Se estimeaza de catre cercetatori ca aceasta urma are o vechime de 200 de milioane – 3 miliarde de ani. Estimarea aceasta se datoreaza intelegerii pe care o au cercetatorii in legatura cu formarea naturala a granitului pe Pamant. Aceasta estimare a provocat o multime de dezbateri si argumente in randul cercetaorilor, asa ca va sfatuim sa priviti acest caz din perspectiva analizarii obiective a probelor.

Aceasta amprenta a fost descoperita intamplator de catre un vanator numit Stoffel Coetzee in anul 1912. In acea perioada, aceasta zona era distantata din punct de vedere politic de Africa si purta denumirea de Transvaal de Est. Aceasta zona era plina de vegetatie salbatica si animale salbatice, inclusiv antilope si lei. Va prezentam aceste fapte pentru a fi exclusa ipoteza potrivit careia exista posibilitatea ca aceasta urma sa fi putut fi sculptata de catre om. Chiar si in zilele noastre, este destul de dificil de ajuns in zona in care se afla urma misterioasa.

  Calugarul budist care s-a rugat vreme de 20 de ani

Cel mai mare mister atat pentru noi cat si pentru arheologi este reprezentat de modul in care a luat nastere aceasta urma, dar cu toate astea exista anumite aspecte pe care nu le putem neglija.

Aceasta urma misterioasa necesita o examinare atenta a arheologilor.

Sursa

You may be interested

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares79 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares17 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Daca iti pasa prea mult vei sfarsi rau. Nu te mai incarca de parerile negative ale celorlalti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares50 views

Daca iti pasa prea mult vei sfarsi rau. Nu te mai incarca de parerile negative ale celorlalti!

IoAnE - Sep 29, 2017

Odata cu dezvoltarea rapida a diferitelor canale de socializare online, ni se ofera mai mult ca oricand posibilitatea sa ne conectam cu oameni…

Most from this category