" />
0 Shares 294 Views

Urma gigant veche de peste 200 de milioane de ani – Africa de Sud

Emanoil Hociota Mai 14, 2014
0 295

Michael Tellinger, in acest videoclip ne prezinta ceea ce ar putea fi una dintre cele mai importante dovezi ale existentei “Gigantilor” pe  Pamant. Arheologii au privit cu uimire aceasta gigantica urma a piciorului unui astfel de Gigant. Urma gigant are o lungime de 1.2 metri si este imprimata in granit dur. Unii dintre arheologi sunt de parere ca aceasta urma este doar o un simplu model de eroziune naturala.

Cu toate acestea, teoria arheologilor potrivit careia aceasta urma este doar consecinta eroziunii naturale pare putin probabila datorita mai multor motive. Prof. Pieter Wagener ne prezinta ideea potrivit careia “exista o mai mare posibilitate ca aceasta urma sa fie cauzata de mici omuleti verzi de pe Marte decat  ca ipoteza potrivit careia aceasta urma sa fie consecinta eroziunii naturale sa fie adevarata.”

  Extraterestrii surprinsi de camerele video – Mister sau Minciuna?

Urma uriasa este situata in Africa de Sud, in apropierea orasului Mpaluzi, aproape de granita cu Swaziland. Se estimeaza de catre cercetatori ca aceasta urma are o vechime de 200 de milioane – 3 miliarde de ani. Estimarea aceasta se datoreaza intelegerii pe care o au cercetatorii in legatura cu formarea naturala a granitului pe Pamant. Aceasta estimare a provocat o multime de dezbateri si argumente in randul cercetaorilor, asa ca va sfatuim sa priviti acest caz din perspectiva analizarii obiective a probelor.

  Stapanul si Consiliul celor 13 familii - Secretele, umbrele si realitatea crunta din spatele Noii Ordini Mondiale!

Aceasta amprenta a fost descoperita intamplator de catre un vanator numit Stoffel Coetzee in anul 1912. In acea perioada, aceasta zona era distantata din punct de vedere politic de Africa si purta denumirea de Transvaal de Est. Aceasta zona era plina de vegetatie salbatica si animale salbatice, inclusiv antilope si lei. Va prezentam aceste fapte pentru a fi exclusa ipoteza potrivit careia exista posibilitatea ca aceasta urma sa fi putut fi sculptata de catre om. Chiar si in zilele noastre, este destul de dificil de ajuns in zona in care se afla urma misterioasa.

  DEZVOLTA-TI INTELIGENTA! Cum sa-ti antrenzei creierul pentru a avea performantele pe care ti le doresti

Cel mai mare mister atat pentru noi cat si pentru arheologi este reprezentat de modul in care a luat nastere aceasta urma, dar cu toate astea exista anumite aspecte pe care nu le putem neglija.

Aceasta urma misterioasa necesita o examinare atenta a arheologilor.

Sursa

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares139 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares133 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares117 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category