Cele TREI motive pentru care Legea Atractiei nu functioneaza in cazul tau

1919

Aceasta lege afirma ca fiecare dintre noi atragem energia pe care o emanam in lume.  Indiferent care ar fi gandurile carora le oferim energie in mod repetat, fructele acestor ganduri vor aparea in viata noastra, pur si simplu pentru ca le-am creat subconstient. “Esti ceea ce gandesti” rezuma perfect modul de functionare al acestei legi. Cu scopul de a manifesta ceva in viata ta este necesar ca acesta sa fie manifestat in primul rand in campul constiintei, mai intai sub forma de ganduri,  care se vor transforma in viziuni si apoi in actiuni.

Cu alte cuvinte, daca iti vei concentra atentia asupra gandurilor sau persoanelor negative, vei avea mai multe experiente negative. In schimb, daca atentia ta va fi concentrata asupra aspectelor pozitive din viata ta si asupra a ceea ce-ti place, vei avea mult mai multe experiente pozitive in viitor. Legea atractiei a fost popularizata in ultimii ani in urma aparitiei filmului si cartii “Secretul” si cu toate ca aceste resurse au dezvaluit unul dintre adevarurile universal ascunse, a ridicat multe intrebari legate de modul in care oamenii se pot folosi de aceasta lege universala.

In cazul in care te-ai luptat cu aplicarea acestei legi in viata ta, arunca o privire asupra acestui scurt ghid de probleme comune ce pot sa apara in incercarea fiecaruia de a aplica aceasta lege.