Cele cinci ritualuri de dimineata care te pot ajuta sa ai o zi perfecta

1365
.

3. Meditatia

04

Rutina respiratiei ma pregateste pentru urmatoarea mea rutina zilnica de dimineata, meditatia. Momentan, meditatia mea este o combinate intre mantra si vizualizare. Am inceput recent sa intru in contact cu obiectivele si cu visele mele personale si am inceput sa incerc sa simt cu adevarat sentimentul de reusita in interiorul corpului meu si sa simt aceste vise ca facand parte din realitatea mea actuala. “Sunt fericit, sanatos si implinit.”, “Sunt o fiinta vibranta, plina de iubire si de lumina.” si acestea sunt doar cateva dintre mantrele pe care le folosesc in timpul meditatiilor mele. Gaseste-ti matra care ti se potriveste si incearca sa simti emotiile pozitive in intregul corp pe cat de profund posibil.

2. Suc natural/ Smoothie

05

Simtindu-ma plin de calm, centrat si complet re-oxigenat, acum ma indrept catre bucatarie cu scopul de a-mi prepara un suc proaspat – uneori beau apa cu lamaie pentru a-mi detoxifia organismul – sau un smoothie. Astfel imi hranesc  corpul cu ceea ce este necesar pentru ca el sa ma rasplateasca cu energie pe tot parcursul zilei.

1. Facebook/Mail/Telefoane

06

In timp ce-mi beau sucul natural de fructe incerc sa raspandesc in jurul meu sentimente de dragoste si de recunostinta. De cele mai multe ori deschid facebook-ul si citesc postarile prietenilor si mesajele pe care le-am primit sau citesc mailurile. Imi analizez agenda pentru ziua dificila care urmeaza si sunt gata sa infrunt lumea plin de incredere in propriile mele forte.

 

.