Cele PATRU modalitati prin care poti sa auzi mai des vocea suava a intuitiei tale

1807

Dupa ce am practicat Ho’oponopono timp de 10 ani, a devenit destul de clar pentru mine faptul ca traditia hawaiana detine un instrument minunat prin care ne putem vindeca energetic si prin care putem auzi din ce in ce mai des acea voce interioara suava.  Prin practicarea Ho’oponopono, datele negative din subconstientul nostru sunt eliminate, fapt ce ne ajuta sa auzim mult mai bine si mult mai des vocea intuitiei interioare.  Cu cat eliminam din interiorul nostru programele care functioneaza la un nivel de frecventa scazuta, cu atat mai mult vom fi ghidati de sinele nostru profund.

Desi nu exista un mod corect prin care putem elimina aceste programe, am descoperit ca urmatoarele cinci idei functioneaza atat pentru mine, cat si pentru alte persoane care le-au urmat. Iata care sunt cele PATRU modalitati prin care te poti vindeca energetic pentru a auzi mai des vocea suava a intuitiei tale:

1. Observa ceva in neregula

Acest lucru poate fi declansat de un gand, de o alta persoana, de un eveniment, sau de orice altceva. Acesta este stimulul. Inainte de Limita Zero, observi o problema pe care o consideri a exista in afara ta. Dupa Limita Zero, iti dai seama ca problema se afla in interiorul tau. Nimeni nu te poate enerva sau supara; tu esti cel care face asta si o faci chiar in interiorul tau prin ceea ce percepti in exterior. Indiferent care este cazul, primul pas este constientizarea faptului ca nu te simti bine. Esti furios, suparat, speriat, ingrijorat, sau cuprins de o gama larga de emotii si sentimente care ar putea fi etichetate simplu ca nefericire.

2. Elimina sentimentul

Nu este necesar sa elimini cealalta persoana, gandul, situatia, sau ceva din exterior. Din nou, problema se afla in interiorul tau. Eu sunt cel care este constient de o problema. Eu sunt cel care trebuie sa elimin aceasta problema. Spunand “Te iubesc”, “Imi pare rau”. “Te rog iarta-ma” si “Multumesc” este modul in care te vei vindeca si vei elimina problema. Le poti spune in orice ordine. Eu le spun non-stop in mintea mea in timp ce incerc sa simt problema asa cum o percep. Toate aceste cuvinte se indreapta catre Dumnezeu.

3. Poti utiliza si alte metode de curatare

De exemplu, mentorul meu ne-a explicat efectul benefic pe care-l are apa solara albastra si modul in care ne poate ajuta. Ia o sticla albastra, orice nuanta de albastru, si toarna apa obisnuita in ea. Pune sticla in lumina soarelui timp de 15 pana la 60 de minute. Astfel, apa este solarizata. Aceasta apa o poti bea sau o poti adauga la sucurile pe care le prepari. Apa solara este un instrument minunat de curatare interioara. O alta modalitate este accea de a-ti trimite sentimentele de iubire catre paharul de apa inainte de a bea.

4. Repeta

Fiecare dintre noi vrem sa cunoastem o scurtatura prin care putem ajunge la nivelul zero. Si eu mi-as dori sa o cunosc. Cu toate acestea, chiar si acea nerabdare trebuie sa fie curatata. Dorinta de a avea ceva chiar in acest moment nu este decat o amintire care ne indeamna sa obtinem o gratificare instantanee. Divinitatea nu se grabeste si nu are o urgenta. Dorinta ca lucrurile sa se desfasoare mai rapid decat in ritumul obisnuit al lor este un program pe care trebuie sa-l eliminam.