Energia Pamantului: Beneficiile mersului in picioarele goale si conectarea cu aceste energii (+Video)

2588

In cazul in care ai simtit vreodata nevoia spontana de a merge in picioarele goale, pe plaja sau pe iarba, din cate se pare, acest impuls depaseste cu mult aspectul fizic al existentei si al placerii umane. A fost demonstrat in mod repetat interactiunea electrica existenta intre noi si energia Pamantului.

Din cate se pare, Pamantul nu este neutru din punct de vedere energetic, asa cum s-a crezut initial. Pamantul are o sarcina energetica negativa. Cu alte cuvinte, Pamantul este incarcat cu o abundenta de electroni. Din pacate, aceasta energie nu reuseste sa interactioneze cu noi mult prea des, motivele fiind cat se poate de evidente. Cu alte cuvinte, foarte rar atingem cu adevarat solul cu picioarele noastre.

Care este importanta acestei interactiuni?

Oamenii au evoluat, la fel ca toate animalele, mergand pe jos pe pamant, fara existenta unor bariere care sa izoleze aceasta interactiune in mod complet, asa cum se intampla in zilele noastre. Este foarte cunoscut faptul ca talpile picioarelor noastre sunt extrem de sensibile datorita concentratiei foarte mari de terminatii nervoase. De vreme ce aceste terminatii nervoase au proprietatea unui conductor electric, este destul de usor de inteles faptul ca talpile noastre sunt intradevar suprafete extrem de conductoare.

Datorita conductivitatii talpilor noastre, a fost promovata ipoteza potrivit careia ar exista o interactiune electrica intre sarcina negativa a Pamantului si corpul uman. Aceasta ipoteza a fost testata de mai multe ori, iar rezultatele au fost cat se poate de uimitoare.

Cercetatorii au descoperit relatia semnificativa care exista intre energia Pamantului si corpurile noastre. S-a stabilit ca Pamantul actioneaza ca un rezervor natural de energie electrica. In cazul in care o persoana cu o sarcina negativa, sau cu un exces de electroni, contactul cu Pamantul in picioarele goale,  excesul va fi absorbit de Pamant. Daca o persoana are o sarcina pozitiva, sau un deficit de electroni, atunci Pamantul va furniza energia necesara pentru ca acea persoana sa atinga un echilibru energetic. Aceasta descoperire este umitoare. Concluzia finala este aceea ca mersul in picioarele goale ne echilibreaza energetic.

De ce este importanta aceasta practica?

In ultimii douazeci de ani au exista zeci de mii de studii care au aprofundat legatura dintre fiziologia umana si afectiunile de sanatate. Descoperirile au ridicat o constientizare la nivel global asupra importantei pe care o ocupa antioxidantii si procesul de oxidare. Oxidarea este literalmente acelasi proces cu procesul de ruginire a fierului si contribuie semnificativ la aparitia afectiunilor organismului uman si la accelerarea procesului de imbatranire.

Cauza acestui fenomen sunt “radicalii liberi”. Un radical liber este o molecula care a devenit instabila datorita lipsei unui electron. Cu scopul de a se echilibra, radicalii liberi vor imprumuta electroni de la alte molecule, dar in cadrul acestui proces se produc si mai multi radicali liberi. In timp, acestia pot provoca imbatranirea si imbolnavirea organismului.

Radicalii liberi sunt produsul secundar al stresului, toxinelor si mediului inconjurator, precum si a proceselor metabolice naturale. Solutia pe care ne-o ofera natura este reprezentata de antioxidanti. Aceste substante pun capat procesului de oxidare, furnizand organismului electronii lipsa, fara a deveni ei insisi radicali liberi.

Multumita progresului stiintei moderne, acum intelegem mult mai bine legatura dintre oxidare si procesul de inflamare. Inflamatia, denumita “ucigasul tacut”, este una dintre principalele cauze care duc la aparitia bolilor cardiovasculare si a cancerului. Problema inflamatiei nu se afla intr-un deficit de electroni, ca in cazul procesului de oxidare, dar intr-un exces de electroni.

Conecteaza-te cu energia Pamantului!

Atunci cand organismul tau intra in contact cu energia Pamantului, acesta se foloseste de cea mai puternica forma de antioxidanti si de  „substante” cu proprietati anti-inflamatori: electronii liberi. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te echilibra este sa pasesti in picioarele goale pe Pamant. Contactul direct cu Pamantul transfera instantaneu energia electrica naturala a organismului, deoarece Pamantul este o sursa nelimitata de electroni liberi incarcati negativ.

Atunci cand ne aflam in contact direct cu solul, fluxul de energie al Pamantului – electronii liberi – neutralizeaza efectele radicalilor liberi din corpul nostru. Acest schimb energetic induce profunde modificari fiziologice favorabile si promoveaza o stare de sanatate optima.

Putem intra in contact cu aceasta energie mergand in picioarele goale pe iarba, nisip sau pamant, cel putin 60 de minute in fiecare zi pentru beneficii optime.

Aceste imagini la microscop reprezinta sangele recoltat de la trei persoane, inainte si dupa 40 de minute de conectare cu energia Pamantului, adica de mers in picioarele goale. Imaginile din stanga, facute inaintea acestei practici, sunt total diferite de cele din dreapta, dupa ce subiectul a mers in picioarele goale.  Imaginile arata clar o subtiere dramatica si o decuplare a celulelor sanguine.

6

Motivele pentru care ar trebui sa intram in contact cu energia Pamantului

•Reducerea inflamatiilor cronice

•Neutralizarea  radicalilor liberi

•Stimularea sistemului imunitar

•Imbunatatirea circulatiei sanguine

•Echilibru emotional

•Somn odihnitor

•Reducerea simtomelor hormonale si menstruale

•Afectarea pozitiva a ADN-ului

Sursa