Luna in Sange – Astrologia acestui eveniment special si schimbarile produse de acesta

1181

Viitoarea luna in sange prevesteste sfarsitul lumii? Nu, dar poate semnifica sfarsitul lumii asa cum o stim. Evenimentele ce au avut lor in ultimele luni si chiar ani ne-au pregatit pentru a da nastere la ceva nou.

Pe data de 28 nu avem numai o Luna a Recoltei, o Super Luna si o Luna in Sange, ci si o eclipsa, care face parte dintr-o serie de patru care a inceput in anul 2014.

Pentru a intelege mult mai bine toate acestea:

Luna Recoltei – Aceasta este cea mai apropiata luna plina de echinoctiul de toamna / primavara si este, de obicei, un moment puternic de schimbare si de noi inceputuri.

Super Luna – Atunci cand Luna se apropie de Pamant din cauza rotatiei si orbitei sale. Acesta este, de obicei, un moment in care efectele energetice ale lunii si emotiile sunt profunde si resimtite mult mai puternic.

Luna in Sange – Pamantul arunca o umbra pe suprafata Lunii si Soarele atinge cu razele sale suprafata acesteia, facand-o sa para rosie. Acest termen este, de asemenea, folosit pentru a descrie patru eclipse totale de luna.

De-a lungul istoriei, tetradele de Luna in Sange au semnificat adesea schimbari puternice, sfarsituri si noi inceputuri. Aceste evenimente astronomice au fost, de asemenea, mentionate in multe texte religioase si spirituale datorita semnificatiei lor profunde.

Chiar daca eclipsele lunare nu sunt atat de putin frecvente, aceasta serie de patru eclipse este un eveniment extrem de rar si ceva ce nu s-a mai repetat din anul 1967.

Pentru a intelege cu adevarat semnificatia acestui eveniment, este necesar sa ne intoarcem in timp si sa analizam ceea ce s-a intamplat inca de la prima Luna in Sange:

Luna in Sange #1 – 14-15 Aprilie, 2014

In noaptea de 14 spre 15 a avut loc prima Luna in Sange din aceasta serie,  in semnul Balantei. Aceasta eclipsa a avut o legatura directa cu aspectul relatiilor personale si cu ruperea anumitor tipare. A avut legatura cu restabilirea echilibrului din relatii si a adus o intelegere mult mai profunda a iubirii neconditionate si a armoniei.

Luna in Sange #2 – 7-8 Octombrie, 2014

In noaptea de 7 spre 8 octombrie am avut cea de-a doua eclipsa in semnul Berbecului. Acest eveniment a fost legat de aparitia unor noi inceputuri, de comunicarea onesta a gandurilor interioare si de actiune. Aceasta eclipsa a reusit sa-i ajute pe multi sa-si gaseasca calea si le-a deschis drumul catre un nou mod de a fi.

Luna in Sange #3 – 4-5 Aprilie, 2015

In noaptea de 4 spre 5 aprilie a avut loc cea de-a treia eclipsa in semnul Balantei. Din nou, temele principale au fost relatiile, iubirea de sine si parteneriatele. Vechi tipare din jurul iubirii au suferit modificari.

Luna in Sange #4 

Aceasta este ultima Luna in Sange si va cadea in semnul Berbecului pe data de 28 septembrie, 2015.

Privind inapoi in timp, ar trebui sa existe anumite evenimente semnificative care vor ajunge la o rezolutie in jurul acestei date calendaristice.

Exista posibilitatea, de asemenea, ca aceste puternice schimbari din in ultimele luni sa fi fost simtite la nivel individual, schimbari care ti-au oferit cateva indicii cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample in lunile urmatoare.

Din punct de vedere energetic, aceasta Luna in Sange va deschide o noua poarta si va da nastere unui mod nou de a fi si unui pamant evoluat si cu o constiinta mult mai ridicata.

Pentru a ajunge la acest stadiu, este necesar sa renuntam la vechile si depasitele parti ale egoului. Unii vor lupta cu acest indemn in timp ce altii il vor imbratisa.

Depinde de fiecare dintre noi cum alegem ca aceasta schimbare profunda in constiinta colectiva sa schimbe lumea in care traim. Fie vom accepta si vom imbratisa pe deplin schimbarile, fie vom lupta impotriva acestora. Indiferent de toate acestea, ele vor avea loc.

In acest timp exista, de asemenea, o sensibilitate sporita si poate chiar o mai buna intelegere a lumii spirituale si metafizice.

Putem privi urmatoarea eclipsa de luna ca fiind o poarta catre o lume noua, unde toti vom avea o mult mai profunda intelegere a umanitatii, a scopului nostru si a vietii in general.

Multi specialisti cred ca sistemul nostru solar se deplaseaza intr-un nou spatiu si timp si ca, prin aceasta schimbare, cu totii vom experimenta noi realitati si noi energii.

Aceasta schimbare este extrem de puternica si va da cu siguranta nastere unui nou mod de a fi si de a gandi.

Probabil ai inceput sa simti si sa observi in viata ta aceste schimbari despre care vorbim  sau probabil ai inceput sa-ti schimbi comportamentele sau atitudinea fata de anumite situatii sau oameni. Mesajul pentru toata lumea este acela de a accepta cu inima deschisa acest schimbari viitoare.

O parte a acestor schimbari au legatura si cu deschiderea inimii tale fata de viata si cu dezvoltarea unei conexiuni profunde fata de tot ceea ce te inconjoara. Fie ca iti dai seama sau nu, o parte din aceste schimbari chiar au legatura cu tine si te indeamna sa te aliniezi cu cel mai inalt drum al tau pentru a-ti indeplini adevaratul tau destin.

Nu ar trebui sa te temi de nimic si nu ar trebui sa te ingrijorezi. Iata cateva sugestii care te vor ajuta sa imbratisezi mai usor toate aceste schimbari:

#1. Deschide-ti inima

Aceasta eclipsa ne indeamna sa ne deschidem inima si sa ne indreptam catre un loc de unde sa putem fi liberi sa primim si sa oferim iubire. Deschiderea inimii noastre fata de aceasta energie ne permite sa primim noile vibratii si darurile pe care le are de oferit. Fiecare dintre noi vom deveni mai intuitivi si mult mai constienti de vietile noastre in urmatoarea perioada, atata timp cat inima noastra este deschisa si libera.

#2. Protectie

Cu toata aceasta schimbare energetica, acum este foarte important sa ne protejam mintea si corpul de orice ganduri de teama care pot iesi la suprafata. Aici sunt incluse si gandurile care alimenteaza sentimentele de frica fata de evenimentele ce urmeaza sa se intample. Fii deschis la minte si imbratiseaza modificarile in timp ce iti protejezi propria ta energie de frica, haos si de atitudinile negative ale oamenilor din jurul tau.

#3. Reincarcare

Energiile din ultimele saptamani au fost destul de grele, asa ca este necesar sa evaluezi situatia si sa onorezi locul in care te afli in acest moment. Daca te simti blocat, este in regula! Acesta este locul unde ar trebui sa te afli momentan, asa ca imbratiseaza momentul si permite-ti sa te relaxezi si sa te lasi condus de valurile vietii. Nu forta nimic pentru ca acum este cu siguranta momentul sa te predai.

#4. Vindecare

In cazul in care a existat ceva ce te-a deranjat in ultima perioada, ceva ce ai simtit ca nu iti mai foloseste, acum este momentul sa te eliberezi. Este important sa dai dovada de sinceritate fata de tine insuti si de realism cu privire la ceea ce doresti sa iei cu tine prin aceasta noua poarta a schimbarii.

Aceasta ultima Luna in Sange este de fapt o oportunitate uimitoare pentru fiecare dintre noi sa punem un inceput bun in vietile noastre. Acum este momentul sa ne despartim de ceea ce este vechi pentru a face loc noului in vietile noastre.