Marele test al celor 5 miniteste

1450

Testul 6 în 1 este un text complex, extraordinar de uşor de efectuat şi incredibil de veridic. Este totodată un test îndrăzneţ, creativ şi mai mult decât provocator. Testul 6 în 1 îţi poate dezvălui în doar 5 minute adevărul despre cine eşti şi cum iubeşti, dar şi despre cel pe care îl iubeşti. Marele test al celor cinci miniteste sau Testul 6 în 1, după cum este cunoscut în câmpul testelor psihologice, are în vedere şi personalitatea ta prin prisma relaţiilor cu persoanele dragi din viaţa ta, dar şi prin prisma lucrurilor care te fac fericit(ă).

Acesta este marele test al celor 5 miniteste:

Testul #1. – Testul Celui de al Treilea Ochi

Dacă ţi s-ar da darul de a avea cel de-al treilea ochi, unde ai dori să fie plasat?

1. Cap 2. Inimă 3. Spate 4. Mână

Testul #2. – Testul Scaunului

Vrei să te aşezi la o masă împrejurul căreia se află mai multe modele de scaune. Ce fel de scaun preferi?

1. Învelit de material. 2. Acoperit de piele. 3. Din lemn. 4. Cu perna încorporată. 5. Cu masaj.

Testul #3. – Testul 1950

1950… Care este primul gând care îţi trece prin cap în momentul în care ai văzut acest număr?

1. Reprezintă un an. 2. Este un număr de telefon. 3. Reprezintă o sumă de bani. 4. Este combinaţia de cod dintr-un vestiar sau seif.

Testul #4. – Testul Peşterii

Îţi doreşti să vizitezi o peşteră şi decizi să o explorezi de la un capăt la altul, făcând un tur complet. Cum ai vrea să fie peştera respectivă?

1. Să aibă o intrare îngustă, însă o ieşire largă şi cuprinzătoare. 2. Să aibă acelaşi spaţiu la intrare şi la ieşire. 3. Să aibă o intrare largă şi cuprinzătoare, însă o ieşire îngustă.

Testul #5 – Testul Elefantului Zâmbareţ

Imaginează-ţi că te duci la grădina zoologică şi te afli în faţa unui elefant. Elefantul zâmbeşte. De ce crezi că zâmbeşte?

1. Este fericit că se află în spaţiu deschis după o perioadă îndelungată în care a stat într-o boxă acoperită. 2. Probabil că şi-a făcut un nou prieten la zoo. 3. Probabil se gândeşte la ceva amuzant. 4. Elefanţii nu zâmbesc.

Testul #6. – Testul Plantei

Te trezeşti de dimineaţă şi observi cu uimire că în grădina ta a răsărit o nouă plantă. Care este primul gând?

1. Ce bine îmi pare. Aş vrea să crească cât mai repede. 2. Să fiu atent(ă) data viitoare când mă duc în grădină. Nu cumva să calc pe ea. 3. Ooo! Oare o să facă flori? 4. Mulţumesc, Doamne. Multe mulţumiri pentru că a crescut.

REZULTATELE ŞI INTERPRETAREA TESTULUI

Testul Nr. 1 – Testul Celui de al Treilea Ochi

Testul 1 dezvăluie atitudinea ta faţă de iubire şi relaţii…

1. Eşti o persoană cerebrală care preferă să cunoască înainte să iubească. Vezi iubirea în ansamblul ei şi îţi place să-i judeci fiecare pas. Cântăreşti bine fiecare pas al tău, fiecare pas al partenerului şi intuieşti fiecare etapă care îţi poate duce relaţia acolo unde trebuie.

2. Eşti o persoană emoţională care îşi doreşte mai mult decât orice să iubească şi să-şi găsească sensul existenţei printr-o iubire unică, specială. Îţi este teamă de dezamăgire sau că aşteptările să nu-ţi fie înşelate, însă eşti sigur(ă) că iubirea respectivă îţi este rezervată. Ai răbdare să aştepţi acea iubire, iar atunci când o găseşti, ai putere şi energie pentru a o păstra intactă.

3. Nu te îndrăgosteşti uşor şi de obicei îţi ia destul de mult timp să ajungi să iubeşti cu adevărat. Iubeşti în timp şi depui eforturi energetice şi emoţionale considerabile. Atunci când iubeşti însă, o faci din toată inima şi cu inima deschisă. Cel(cea)  pe care îl iubeşti poate avea încredere că iubirea ta va fi pe viaţă.

4. Pentru tine, iubirea stă în mâinile tale şi este o trăire specială ce implică atât inima, cât şi creierul. Consideri că a iubi înseamnă a construi, a te implica, a munci pentru a face ca lucrurile să meargă.

Testul Nr. 2 – Testul Scaunului

Testul 2 dezvăluie atitudinea ta faţă de partenerul de viaţă…

1. Dacă ai ales scaunul învelit cu pânză: Eşti extrem de ataşat(ă) de prezenţa partenerului. Ai nevoie să ştii că partenerul tău este lângă tine întotdeauna, indiferent de situaţie, circumstanţe sau locul în care te afli.

2. Dacă ai ales scaunul acoperit cu piele: Îţi doreşti ca partenerul să aibă o atitudine mai deschisă faţă de tine şi să existe o conexiune mai strânsă între voi. Vrei să te lase să-l descoperi mai mult, să te lase să pătrunzi mai mult în mintea şi inima sa, în gândurile sale. Vrei să se deschidă în faţa ta.

3. Dacă ai ales scaunul de lemn: Ţii foarte mult la aspectele sociale, la imaginea ta şi a partenerului tău şi la manierele voastre în societate şi doreşti să îţi faci partenerul atent asupra acestor lucruri. Îti doreşti ca partenerul tău să fie mai atent la comportamentul său faţă de tine, dar şi faţă de ceilalţi.

4. Dacă ai ales scaunul cu perna inclusă: Îţi doreşti o relaţie confortabilă şi armonioasă şi ca partenerul tău să fie o persoană calmă şi maleabilă, alături de care să poţi găsi liniştea.

5. Dacă ai ales scaunul cu masaj: Îţi doreşti o relaţie în care să primeşti de toate, multe, cât mai multe, iar partenerul tău să fie dispus să facă orice pentru tine. Uneori însă, oferi mai puţin decât ceea ce ţi-ai dori să primeşti.

Testul Nr. 3 – Testul 1950

Testul 3 dezvăluie aspectul care te atrage cel mai mult la partenerul tău…

1. Îţi iubeşti partenerul pentru mintea şi intelectul său.

2. Ceea ce te-a atras şi te atrage cel mai mult la partenerul tău este personalitatea. Consideri că personalitatea este punctul forte al unui bărbat (femei).

3. Îţi doreşti alături un partener care să îţi ofere siguranţă, atât emoţională, cât şi materială.

4. Găseşti că partenerul tău este o persoană atrăgătoare, cu mult sex-appeal. În general, îţi plac persoanele atrăgătoare, interesante, al căror fizic şi trăsături exprimă un ceva.

Testul Nr. 4 – Testul Peşterii

Testul 4 este relevant pentru atitudinea ta faţă de bani şi modalitatea în care îi cheltui…

1. Nu cunoşti ce înseamnă cumpătarea şi nici simţul măsurii atunci când cheltui bani. Pentru tine sunt un mijloc de a-ţi procura lucrurile de care ai nevoie şi la care visezi. Ai tendinţa de a cheltui mai mulţi bani decât câştigi.

2. Reuşeşti să găseşti un echilibru între “a câştiga” şi “a cheltui” şi să te bucuri de micile plăceri materiale ale vieţii fără riscul de a rămâne fără bani.

3. Ai simţul banilor şi ai noroc de ei. Fie munceşti din răsputeri pentru ei, fie ştii cum să-i faci. Fiindcă te temi însă de zile negre, ai tendinţa de a cheltui prea puţin comparativ cu resursele pe care le deţii.

Testul Nr. 5 – Testul Elefantului Zâmbăreţ

Testul 5 dezvăluie ceea ce te face cel (cea) mai fericit(ă)…

1. Eşti cel (cea) mai fericit(ă) atunci când te simţi liber(ă) şi înconjurat(ă) de prieteni care te acceptă aşa cum eşti.

2. Eşti cel(cea) mai fericit(ă) atunci când ai alături de tine o persoană care îţi este dragă, pe care o placi şi care este la rândul său fericită.

3. Eşti cel(cea) mai fericit(ă) atunci când eşti stăpân(ă) asupra situaţiilor şi poţi să te amuzi pe seama lor.

4. Eşti cel(cea) mai fericit(ă) când îţi aminteşti că viaţa e frumoasă şi nu uiţi să râzi şi să te bucuri de ceea ce îţi oferă.

Testul Nr. 6 – Testul Plantei

Testul 6 îţi indică atitudinea faţă de părinţi…

1. Ţii la părinţii tăi, însă ai o fire independentă şi ţi-ai dorit dintotdeauna să te afli pe cont propriu.

2. Simţi recunoştinţă faţă de părinţii tăi pentru că te-au crescut şi ţi-au dat posibilitatea să fii persoana care eşti.

3. Eşti foarte ataşată de părinţii tăi şi te bazezi pe ei atunci când ai nevoie. Doreşti să-i ştii aproape şi vrei să-ţi fie întotdeauna alături.

4. Ai multe mulţumiri pe care ai dori să le adresezi părinţilor. Ţi se pare că nu ai găsit încă metoda potrivită pentru a-i răsplăti pentru tot ce au făcut pentru tine.

Sursa