Numerologie si secventele numerice 11:11 – Iata ce incearca Universul sa iti transmita!

4604

Ai vazut in mod repetat tipare numerice cum ar fi 11:11 sau 03:33? Observarea unor tipare numerice repetate a fost de mult timp asociata cu divinul si numerologii si persoanele intuitive au ajuns sa inteleaga semnificatia acestor tipare.

De obicei, observarea acestor secvente numerice in mod repetat reprezinta un mesaj prin care ti se transmite faptul ca te afli in sincronizare cu Universul si faptul ca primesti un anumit tip de orientare intuitiva sau sprijin din partea ghizilor tai spirituali.

Numerele poseda propria lor vibratie specifica si de aceea, numerologii au fost in masura sa determine mesajul pe care Universul incearca sa ti-l comunice, in functie de secventele numerice pe care le observi.

Atunci cand observi aceleasi numere intr-o succesiune de numere, cum ar fi 333, acesta este un semn puternic prin care Universul iti spune ca te afli in armonie si ca esti un creator la nivel mental, fizic si spiritual. In numerologie, numarul 3 este asociat cu vibratia de creatie reprezinta un loc puternic al manifestarii si al abundentei.

11:11 este, probabil, una dintre cele mai renumite secvente numerice pe care majoritatea numerologilor o considera a fi un mesaj de trezire. Atunci cand observi 11:11 in special, in mod repetat, acesta este un semn al unei treziri spirituale si al deschiderii fata de potentialul divin trimis de Univrs.

11:11 este un memento frumos care iti transmite ca esti aliniat cu scopul si cu destimul tau.

Acesta este un ghid numerologic a ceea ce reprezinta fiecare numar din trei cifre:

111 – acest numar poarta vibratia noilor inceputuri. Atunci cand observi acest tipar numeric in viata ta, ar trebui sa stii ca esti sprijinit de Univers pentru a lua masurile necesare cu scopu de a face o schimbare importanta. Urmeaza-ti inuitia pentru a lua masurile necesare cu scopul de a incepe un nou ciclu in viata ta. De asemenea, acesta este un semnal pozitiv daca doresti sa incepi o noua relatie sau sa-ti lansezi o noua afacere.

222 – acest numar poarta vibratia iubirii si acceptarii. Cand observi acest tipar numeric, ar trebui sa cunosti faptul ca esti chemat sa-ti urmezi inima si sa-ti exprimi cele mai profunde emotii ale tale. Acesta poate fi, de asemenea, un memento al Universului care apare cu scopul de a te deschide in relatiile cu cei din jurul tau si de a practica iertarea. Cu toate acestea, nu uita sa petreci timp de calitate iubindu-te si avand grija de tine insuti.

333 – acest numar poarta vibratia creatiei si a emotiilor. Cand observi acest tipar numeric, ar trebui sa cunosti faptul ca esti sustinut in toate domeniile mintii, trupului si sufletului tau pentru a co-crea si manifesta impreuna cu divinul. Este tipul sa te exprimi si sa te deschizi in fata lumii din jurul tau, astfel incat sa poti atinge potentialul tau adevarat si sa poti explora noi laturi ale sinelui tau.

444 – acest numar poarta vibratia sperantelor si a viselor personale. Cand observi acest tipar numeric, ar trebui sa cunosti faptul ca te afli pe drumul cel bun. Poti incepe sa-ti pregatesti terenul pentru toate marile viziuni si ai inceredere in tine insuti ca vei reusi sa le realizezi. Aceasta secventa numerica poate indica, de asemenea, faptul ca abundenta financiara este pe drum.

555 – acest numar poarta vibratia schimbarii si a detasamentului. Cand observi acest tipar numeric, ar trebui sa cunosti faptul ca universul te sprijina in procesul de eliberare de tot ceea ce nu te mai serveste pentru a face loc noilor modificari pozitive in viata ta. Deschide-te si accepta noile oportunitati care se prezinta in viata ta in acest moment.

666 – acest numar poarta vibratia ego-ului si a sentimentelor de frica. Cand observi aceasta secventa numerica, ar trebui sa cunosti faptul ca ti-ai indepartat atentia de la frumusetea si abundenta universului si ca iti este indreptata catre un loc in care domina frica si lipsa. Aceasta seventa, dupa cum stim cu totii, poarta o conotatie negativa, dar nu este de temut. De fapt, observarea acestei secvente te indeamna sa parasesti sentimentele de frica si sa te indrepti catre sentimentele de pace si de liniste. Ai incredere ca toate  nevoile tale vor fi indeplinite si incearca sa vezi cat mai des frumusetea si abundenta din viata ta.

777 – acest numar poarta vibratia intuitiei si sentimentelor. Cand observi aceasta secventa numerica, ar trebui sa cunosti faptul ca esti pe drumul cel bun si ca poti avea deplina incredere in sentimentele si in intuitia ta, chiar daca nu exista dovezi logice care sa o sustina. Aceasta secventa poate fi, de asemenea, un memento pentru a avea incredere in tine si pentru a nu le permite sentimentelor si gandurilor celorlalti sa iti influenteze deciziile.

888 – acest numar poarta vibratia dezvoltarii si transformarii. Cand observi acest tipar numeric, ar trebui sa cunosti faptul ca tocmai ai trecut de un ciclu de viata, cu un bagaj puternic de lectii importante de viata. Puterea ta s-ar putea sa fie testata, dar observarea acestui memento este de bun augur, deoarece munca depusa este pe cale sa-ti ofere anumite recompense.

999 – acest numar poarta vibratia claritatii si a goliciunii. Cand observi acest tipar numeric, ti se cere sa-ti golesti mintea de ganduri, cu scopul de a capata o anumita claritate cu privire la modul in care ti-ai dori sa continui. Goliciunea ti se poate parea uneori infricosatoare, dar de fapt este vorba despre compensarea pentru gandurile vechi si repetitive. Goliciunea aduce cu ea o putere destul de mare, deoarece acest spatiu iti ofera oportunitatea de a incepe totul in stare proaspata si de a te elibera de ceea ce nu te mai serveste.

Descifrarea acestor numere nu numai ca te poate ajuta sa iti dezvolti nivelul de constientizare, dar iti poate valida si sentimentele de intuitie.

Data viitoare cand observi o secventa numerica, vezi daca energia numerologica se potriveste cu ceea ce simti.