SAPTE caracteristici sexy ale oamenilor cu adevarat fericiti

1157

Intr-o era in care parada formelor exterioare este promovata la culme, era si timpul sa avem un nou standard prin care putem caracteriza cuvantul sexy.

Senzualitatea reala depaseste cu mult forma fizica, atitudinea, garderoba si educatia primita. Si cu siguranta depaseste cu mult pielea expusa la vedere pe care o putem observa oricand, pe orice canal de televiziune.

Simtim din ce in ce mai mult nevoia unui standard autentic, unul care depaseste cu mult aspectul fizic, unul care include aspectul interior si-l exclude din ce in ce mai mult pe cel exterior.

Ti s-a intamplat vreodata sa intalnesti o persoana, sa te simti atras de ea, pentru ca mai apoi sa te intrebi cum de s-a intamplat asta? Pe de alta parte, ti s-a intamplat sa cunosti pe cineva care nu parea prea special, pentru ca, doar in cateva momente mai tarziu, cand ai ajuns sa-l cunosti, sa realizezi ca este o persoana foarte atractiva?

Iata SAPTE caracteristici sexy ale oamenilor cu adevarat fericiti

7. Curajul moral

06

Oamenii sexy isi sustin punctul de vedere si sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe pentru lucrurile in care cred cu adevarat. Presiunea exterioara sau noul trend nu-i deviaza foarte usor de la propriul lor traseu. Acestia se folosesc de puterea lor interioara si fac ceea ce cred ei ca este bine, chiar daca in jurul lor oamenii remodeleaza expresii si continua sa-si schimbe standardele in functie de persoanele cu care stau de vorba, devenind astfel umbre ale standardelor celorlalti.

Cameleonii sociali nu sunt creaturi foarte sexy. Dar barbatii si femeile care isi cunosc valorile si sunt dispusi sa faca orice pentru a le proteja, sunt incredibil de sexy.

6. Increderea in sine

05

Pentru a fi sexy este necesar sa recunoastem ca avem valoare, ca suntem demni de iubire, de prietenie si de succes. Oamenii sexy au incredere in ei si in abilitatea lor de a dezvolta abilitatile si competentele necesare pentru a trai o viata extrem de fericita.

Tine minte totusi, aceasta nu este pseudo-incredere. O incredere afisate in exterior pentru a acoperi mormanul de nesigurante care se straduieste sa iasa la suprafata ori de cate ori are ocazia. Aceasta este o acceptare de sine si o dragoste de sine care le permite acestor persoane sa se simta confortabin in propria lor piele.

Nu e nimic mai sexy decat o persoana modesta care emana incredere in sine.

5. Sunt atenti cu cei din jurul lor

07

O expresie englezeasca spune ca persoanele de treaba termina pe ultimul loc, dar nu este adevarat. De fapt, persoanele carora le lipseste respectul pentru cei din jurul lor, mitocanii, nu sunt respectati de oamenii care se respecta pe ei insisi pe deplin. Oamenii sexy sunt persoane atente. Acestia iau in considerare si nevoile celorlalti. A face o diferenta in jurul lor, de fapt, ocupa un loc primordial in viata lor, este o parte importanta a conceptului lor de sine. Atentia fata de ceilalti este masurata in modul in care-i trateaza pe cei din jurul lor, inclusiv pe cei pe care nu-i cunosc si in nenumaratele acte de bunatate facute in tacere.

4. Pasiune

04

Fericirea la cel mai inalt nivel include o viata plina de pasiune si plina de scopuri personale. O viata fericita este o viata plina de scopuri indreptate catre un aspect extraordinar de profund si semnificativ pentru persoana respectiva. Cele mai fericite persoane din jurul nostru se bucura de fiecare zi a vietii lor pentru ca fiecare dintre aceste zile le ofera inca o oportunitate de a face cu adevarat ceea ce le place. De aceea, aceste persoane se afla foarte rar in deriva si foarte rar sunt plictisiti.

Pasiunea si scopul reprezinta personificarea cuvantului “sexy”. Persoanele sexy au pofta de viata nebuna, iubesc oamenii din jurul lor si iubesc cu adevarat ceea ce fac.

5. Auto-responsabilitate

03

Ai intalnit vreodata o persoana care se sustrage in mod constant propriei responsabilitati? Vorbim despre acea persoana care acuza si arata cu degetul in stanga si in dreapta pentru viata mizera pe care o traieste. Persoanele fericite isi asuma responsabilitatea in mod complet asupra vietii pe care o traiesc si nu cunosc un alt mod de a trai. Acestia cred cu tarie ca fericirea lor este consecinta propriului lor mod de a gandi,  a credintelor, a comportamentului, a caracterului si a atitudinii pe care o au acestia in viata.

In aceasi masura in care oamenii fericiti nu invinovatesc niciodata celelalte persoane, universul sau circumstantele exterioare pentru viata lor, in aceasi masura nici persoanele sexy nu fac acest lucru. Cuvantul “victima” lipseste din vocabularul acestor persoane.

6. Sunt cinstiti

01

Mincinosii se ascund cat pot de mult de adevar. Acestor persoane le lipseste curajul de a-si infrunta propria realitate si se camufleaza in spatele cuvintelor. Oamenii fericiti nu traiesc asa. Onestitatea este o caracteristica distincta a celor mai fericiti dintre noi. De asemenea, este o caracteristica deosebit de periculos de sexy.

Minciuna este una dintre cele mai rapide moduri prin care poti distruge o relatie, iar increderea este una dintre caracteristiscile deosebit de sexy.

7.  Acceptarea de sine

02

Oamenii fericiti sunt autentici, reali, stiu cine sunt si ceea ce le place. Se afla in contact cu sentimentele lor si isi petrec timpul cunoscandu-se si analizandu-si comportamentul. Aceste persoane  se pot ierta pentru propriile neajunsuri dar nu gasesc scuze pentru acestea.

Aceste persoane isi privesc propriile slabiciuni direct in ochi si le accepta asa cum sunt. Acceptarea de sine nu reprezinta niciodata o scuza folosita cu scopul de a evita procesul de dezvoltare personala.

 

 

Sursa