Toate femeile puternice au aceste lucruri in comun!

1608

Femeile puternice au un puternic impact asupra vietii noastre si de aceea ne inspira pe fiecare dintre noi. S-ar putea sa fii fost crescuta de o femeie puternica sau sa ai un model de sex feminin in viata ta, care te-a ajutat sa te transformi in femeia puternica  care esti astazi. Daca te identifici cu o femeie puternica, atunci vei rezona cu siguranta cu urmatoarele trasaturi despre tine si despre toate celelalte femei din intreaga lume.

#1. Se afla constant intr-un proces de dezvoltare

Ele stiu ca singurul lucru care sta intre ele si succes sunt micro-alegerile. In consecinta, continua sa faca pasi mici spre succes. Continua sa se miste, chiar daca uneori lent. Indiferent ce fac, nu se opresc din dezvoltare si din imbunatatire.

#2. Femeile puternice chiar stiu cine sunt

In societatea moderna, femeile sunt bombardate cu mesajul ca nu sunt suficient de bune daca nu se aboneaza la o horda de standarde publicitare fara minte.

Chiar daca nu au inceput cu dragostea de sine de la inceput, acestea invata de-a lungul timpului ca prin acordarea atentie asupra propriei persoane si printr-o cunoastere buna de sine, descopera tot felul de puteri secrete si super-puteri la care nu s-ar fi gandit vreodata.

Ele invata sa aiba incredere in propria lor judecata. Ca in orice relatie bazata pe incredere, relatia lor cu propria persoana devine mai puternica odata cu trecerea timpului.

#3. Nu se multumesc niciodata cu mai putin decat merita

Acestea stiu ca vei obtine exact ceea ce-ti stabilesti. Invatarea acestei lectii ia un timp, dar de indata ce cuprind amploarea semnificatiei sale, realizeaza ca timpul este mult prea pretios pentru a-l pierde. Se elibereaza de sarcinile nesemnificative tintind cat mai sus.

#4. Elimina oamenii toxici din viata lor in mod activ

Aici putem include oamenii care barfesc, negativistii si drama din viata lor. Invata ca a pune in aplicare limite sanatoase este o parte importanta a unei vieti eliberata de bagaje emotionale.

#5. Acestea iarta, dar nu uita

Lucreaza puterea iertarii in mod constant. Acestea au inteleg ca iertarea nu este un dar pe care-l oferi faptuitorului sau celui care te-a ranit, ci este mai degraba un dar pe care ti-l oferi tie insuti. Ele stiu ca iertarea este cheia care le poate elibera din inchisoarea maniei. Fara aceasta, ele raman captive si pline de amaraciune. Ele invata din greselile lor prin faptul ca nu repeta aceasi greseala de doua ori.

#6. Cred ca ceea ce fac este important, apoi devine real

Acestea simt un sentiment puternic de motivatie pentru a-si atinge obiectivele. Ele nu-si pierd timpul incercand sa atinga rezultate in care nu cred. Trebuie sa gaseasca sensul pentru a urmari o anumita cale.

#7. Nu sunt ingrijorate de ceea ce cred ceilalti

Evita jocul comparatiei. Ele stiu ca fericirea lor depinde de asta. Acestea nu cer permisiunea deoarece stiu ca trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru alegerile lor. Ele nu dau vina pe oameni pentru alegerile si greselile lor.

Asta face ca opiniile celor care nu dispun de expertiza necesara pentru a le ghida in orice proiect sa fie irelevante. Ar trebui sa-ti impartasesti opiniile numai in cazul in care esti invitat sa faci asta.

#8. Se accepta pentru cine sunt cu adevarat

Acestea isi dau seama ca la sfarsitul vietii, viata este prea scurta si prea fabuloasa pentru a pierde timpul plangandu-si de mila pentru ceea ce nu sunt. Acestea gasesc mentori de la care pot invata si se formeaza dupa propriile lor asteptari.

#9. Acestea stiu ca nu sunt perfecta si accepta asta

Au inteles pe deplin faptul ca nu exista oamenii perfecti. Femeile care au puterea de a se accepta (si partile pozitive si cele negative) sunt foarte adaptive.  Aceasta capacitate de a se adapta in cele din urma le permite sa traiasca o viata cu adevarat exceptionala.

Multe femei care sunt cunoscute ca fiind puternice iti vor spune ca nu au fost astfel intotdeauna. De obicei, acestea isi descopera adevarata lor putere in  situatii foarte dificile. De obicei, dupa ce nu mai au lacrimi ramase si nicaieri incotro sa se indrepte, nu au incotro sa mearga decat catre ele insele. Atunci magia incepe sa se intample.