Vindeca-ti tiroida cu acest remediu miraculos! Rezultatele sunt uimitoare!

666
.

Este important sa mentionam ca hipotiroidismul nu este inradacinat intotdeauna intr-o problema la nivelul glandei tiroide. Hipotiroidismul isi poate avea radacinile intr-un sistem imunitar afectat, motiv pentru care – in anumite cazuri – echilibrarea sistemului imunitar poate duce la echilibrarea glandei tiroide.

Aceast tratament rusesc are o eficienta deosebita in tratamentul hipotiroidismului. Hipotiroidismul, sau productia redusa de hormoni tiroidieni, este o epidemie tacuta, potrivit celor sustinute de multi dintre medicii zilelor noastre. Oamenii pot suferi ani de zile, fara sa stie care este cauza suferintei lor.

Acest tratament rusesc are o eficienta deosebita in tratarea hipotiroidismului si este foarte usor de preparat. Pentru preparea acestui remediu vei avea nevoie de trei simple ingrediente.

Remediul rusesc pentru tratamentul glandei tiroide – Reteta

Ingrediente necesare:

• 10 grame de ceai de muguri de pin

• 10 grame de ceai de salvie

• 50 de ml de votca

Mod de preparare:

Pune intr-un borcan ceaiul de salvie si ceaiul de muguri de pin. Amesteca putin frunzele intre ele. Peste toate acestea se adauga 50 de ml de votca. Se inchide borcanul si se pastreaa intr-un loc racoros, ferit de razele soarelui, timp de doua saptamani.

Dupa trecerea celor 14 zile, se separa lichidul de frunze si astfel remediul necesar a fost obtinut. Pentru tratamentul hipotiroidismului se va consuma doar lichidul rezultat.

Dupa scurgerea celor 14 zile, separa lichidul de frunze si astfel ai obtinut remediul dorit. Pentru tratamentul glandei tiroide se consuma doar lichidul rezultat.

Cum se administreaza?

Se vor consuma cinci picaturi dimineata, dupa micul dejun si cinci picaturi seara, inainte de culcare. Acest tratament se va urma, fara intrerupere, timp de 21 de zile. Apoi, se va face o pauza timp de sapte zile, dupa care tratamentul poate fi reluat cu aceasi pauza de sapte zile intre cele 21 de zile. Efectele benefice uimitoare ale acestui remediu se vor face simtite la o luna de zile de la inceperea tratamentului.

.