ZECE motive pentru care REIKI reprezinta o unealta cu ajutorul careia iti poti imbunatati relatiile din viata ta

1564

Aceasta tehnica de origine japoneza are la baza folosirea energiei „qi”. Prin intermediul mainilor aceasta este canalizata spre vindecarea anumitor zone sau aspecte ale vietii noastre care necesita aceasta vindecare. Reiki este una dintre practicile foarte eficiente care pot trata cu succes multe aspecte ale vietii noastre. Printre probleme fizice si emotionale pe care le poate trata, vom enumera doar anxietatea, stresul, durerile de spate, depresia si nu in ultimul rand, in consecinta, te poate ajuta sa ai o relatie mult mai buna cu cei din jurul tau.

Iata zece motive pentru care REIKI reprezinta o unealta cu ajutorul careia iti poti imbunatati relatiile cu cei din jurul tau:

10. Seteaza limite

limite

Reiki te ajuta sa setezi limite foarte clare. In relatiile cu cei din jurul tau, este foarte usor sa te astepti ca altii sa faca lucrurile pentru tine, sa arunci responsabilitatea pe umerii altora. Reiki te poate ajuta sa intelegi ce poti face si ce nu poti face  pentru o alta persoana.
9. Gaseste-ti echilibrul

echilibru

Cand spunem reiki, ne referim la echilibru, fie care este echilibru emotional, echilibrul fizic, sau al vietii tale in general. Motto-ul meu este “echilibrul este sanatatea adevarata”. Daca iti poti gasi echilibrul in viata, vei fi mai fericit iar relatiile cu cei din jurul tau vor deveni ceva la care nu va trebui sa te mai gandesti.
8. Ofera si primeste

cadou

Majoritatea oamenilor au o problema ori cu “oferitul” ori cu “primitul”. Oferitul si primitul sunt doua fatete ale aceleiasi monezi, precum inspiratia si expiratia. In relatii este foarte important sa menti un echilibru intre acestea doua fatete.
7. Asuma-ti riscuri

riscuri

Uneori chiar daca presupunem ca ne dorim o relatie, riscul de a fi raniti emotionali este prea mare pentru a putea fi asumat. Reiki te poate ajuta sa iti asumi acest risc, reducandu-ti rezistenta fata de ceea ce exista si posibilitatea de a te deschide.
6. Aliniaza ceea ce spui ca-ti doresti cu ceea ce-ti doresti cu adevarat

wishes

Iti amintesti de perioadele in care ti-ai dorit ceva cu adevarat, fie ca este vorba de o relatie sau un scop exact? Cu toate ca este un lucru pozitiv, poti simti in corpul tau o rezistenta interioara fata de ceea ce-ti doresti sa indeplinesti. Reiki te poate ajuta sa scapi de aceasta rezistenta si sa-ti limpezeasca calea catre ceea ce-ti doresti cu adevarat.
5. Simtul umorului

smile

Acest aspect pare un pic derutant deoarece nimeni nu o sa iasa dintr-o sedinta reiki nemaiputandu-se opri din ras. Reiki, in schimb, te ajuta sa vezi lucrurile in perspectiva, te invata sa nu te mai iei atat de in serios si sa ai capacitatea de a putea rade de propriile tale defecte in loc sa le transformi intr-o problema personala.
4. Un moment “Aha”

aha moment

Reiki te poate ajuta sa-ti recapeti claritatea mentala, sa-ti dezvolti intuitia si sa-ti descoperi intelpciunea interioara. Oricand ai un moment de neclaritatea in viata ta poti beneficia de avantajele pe care le ofera reiki.
3. Detasament

vitamina D

Reiki te poate ajuta sa treci peste problema codependentei in relatiile cu cei din jurul tau si te poate invata ce inseamna cu adevarat interdependenta, o forma mult mai evoluata a independentei. Reiki te poate ajuta sa te reconectezi cu tine insuti si cu ceva mai mare decat tine insuti, in loc sa te folosesti de cineva pentru a umple golul interior.
2. Fi tu insuti

tu insuti

 

La fel precum ti-a zis mama ta intotdeauna, fi tu insuti! Reiki te ajuta sa te centrezi in tine insuti, in loc sa incerci sa fi altcineva. Sunt momente in care este destul de dificil sa te apreciezi si sa te iubesti, dar reiki te poate ajuta sa conectezi cu sinele tau cel profund. Daca esti centrat si esti fericit cu cine esti, vei atrage relatii autentice si sanatoase.
1. Prezenta

prezenta

Intr-o sedinta Reiki, concentrarea asupra senzatiilor corpului tau te ajuta foarte mult sa stai prezent, sa fi aici si acum. Reiki te poate ajuta sa acorzi o mai mare atentie momentului prezent.

 

 

 

 

Sursa: yourtango.com