0 Shares 14470 Views

Lampile din sare roz de Himalaya – Iata ce se intampla atunci cand aprinzi o astfel de lampa in casa ta!

Emanoil Hociota Aug 27, 2015
0 14471
.

Ai observat vreodata cat de odihnit te simti psihic si fizic dupa ce ai petrecut o dimineata pe malul marii? Ai simtit impulsul de energie ce a aparut dupa ce ai mers sa privesti o cascada? Ceea ce face ca aceste locuri sa fie unele cu adevarat extraordinare este abundenta de ioni negativi prezenti in aceste locuri naturale.

Exista o modalitate excelenta de a imita aceste conditii perfecte in propria casa si in incaperile in care iti petreci cea mai mare parte a timpului. Lampile din sare roz de Himalaya au capacitatea de a transforma chimic si fizic o incapere si detin proprietati unice de vindecare. In randurile urmatoare vom afla cum functioneaza aceste lampi si care sunt beneficiile acestora pentru sanatate noastra. Cu toate acestea, inainte sa putem afla toate acestea, este foarte important sa aflam pe scurt efectul pe care il au ioni negativi si pozitivi asupra noastra.

Pericolele ionilor pozitivi

Suntem inconjurati de ioni pozitivi si negativi – acestia sunt atomi sau molecule care au castigat sau au pierdut un electron si sunt incarcati electric.

Ionii pozitivi sunt creati de dispozitivele electronice si au fost porecliti “smog electronic” sau “poluare electronica a aerului”. Dupa cum stim cu totii, suntem din ce in ce mai inconjurati de tot felul de calculatoare, televizoare cu ecrane mari, telefoane, cuptoare cu microunde si alte asemenea aparate pe care le consideram acum ca fiind necesare pentru supravietuirea si pentru divertismentul nostru. In mai multe articole anterioare am mentionat pericolele reprezentate de radiatiile celulare si Wi-fi si modul in care acestea ne afecteaza sanatatea.

Sunt pretutindeni! Valurile de energie periculoasa care ne inconjoara!

Cele ZECE efecte socante pe care le are Wireless-ul (Wi-Fi) asupra sanatatii tale

(Experiment) Plantele nu cresc in apropierea routerelor Wifi

Studiile recente au constatat faptul ca la nivel cerebral suntem bombardati cu frecvente de 20 de ori mai mari decat frecventa optima, ceea ce poate cauza tot felul de probleme, inclusiv insomnie, nervozitate si alergii.

Organizatia Mondiala a Sanatatii considera smogul electronic ca fiind “una dintre cea mai rapida si in crestere influenta asupra mediului” si afirma ca preocuparile cu privire la efectele acestui tip de poluare ar trebui sa fie luate in serios.

Pe scurt, ionii pozitivi sunt foarte daunatori pentru noi si ar trebui sa fie neutralizati.

Potentialul ionilor negativi

Natura produce ioni negativi pentru a combate poluarea aerului. Acestia atrag particulele nocive, care sunt incarcate pozitiv, le echilibreaza si le neutralizeaza, astfel incat acestea sa-si piarda caracteristicile lor nocive.

Cu scopul de a respira aer proaspat si curat si cu scopul de a ne proteja sanatatea, dorim sa fim inconjurati de ioni negativi. Ionii incarcati negativ stimuleaza fluxul de oxigen la nivel cerebral si in acest fel creste vigilenta mentala si energia.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE>>>>>>

.

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14145 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37815 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45894 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category