0 Shares 290 Views

Lungimea degetelor iti poate dezvalui secrete despre personalitatea ta!

Emanoil Hociota Mai 14, 2015
0 291

Cine ar fi crezut ca poti invata atat de multe despre tine insuti prin simpla observare a unui deget? In imaginea de mai jos vei putea observa trei maini diferite, marcate A, B si C. In cazul fiecarei imagini, degetul inelar, mijlociu si aratator au diferite marimi. Priveste-ti mana stanga si descopera tiparul care ti se potriveste si afla ce spune acesta despre tine.

5

A) Esti fermecator, dar pragmatic

Asta sunt eu! Persoanele care au degetul inelar mai lung decat degetul aratator au tendinta sa fie persoane fermecatoare si irezistibile. Acestia sunt cei care reusesc sa scape din aproape orice situatie folosindu-se de puterea cuvintelor. In plus, acestia sunt agresivi intr-un mod pozitiv atunci cand vine vorba de a obtine ceea ce-si doresc si reusesc sa rezolve problemele intr-un mod foarte eficient. Acestia au tendinta de a fi plini de compasiune si de cele mai multe ori ajung sa profeseze in domeniul stiintific.

  Aceasta floare minune devine transparenta atunci cand ploua!
B) Esti increzator si reusesti sa faci ceea ce-ti propui

Persoanele care au degetul inelar mai scut decat degetul aratator sunt genul de oameni siguri pe ei, cei care reusesc sa faca cam tot ceea ce-si propun cu adevarat. Acestia iubesc singuratatea si reusesc sa realizeze lucrurile de care au nevoie, dar asta nu inseamna neaparat ca sunt introvertiti. Sunt orientati catre scopurile lor si nu le face placere sa fie deranjati. Apreciaza ceea ce au, dar de cele mai multe ori nu se multumesc cu putin.

  Cele 18 neobisnuite, dar adorabile prietenii intre animale
C) Esti un pacifist

In cazul in care degetul inelar are aceeasi lungime cu cel aratator, asta inseamna ca esti un pacifist. Acesti oameni sunt genul de oameni care iubesc pacea si care incearca sa evite conflictele cu cei din jurul lor. Ei sunt foarte bine organizati si doresc sa se inteleaga bine cu toata lumea. In relatiile cu cei din jurul lor sunt loiali si grijulii, dar atentie: acestia au un miez de foc, care atunci cand este suprimat de activitatile de zi cu zi poate fi periculos daca este dezlantuit.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares41 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares264 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares54 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category