ZECE marturii incredibile despre vietile anterioare ale celor mici

1119

Cu siguranta ai intalnit copii care dau dovada de o inteligenta mult prea dezvoltata pentru varsta la carese afla, sunt niste suflete intelepte. Ceea ce creeaza o si mai mare uimire pentru lumea din jurul lor sunt subiectele pe care acestia le abordeaza in conversatii, subiecte ce par a apartine unei alte dimensiuni. In ciuda faptului ca aceste discutii par de cele mai multe ori mai mult decat neobisnuite si incredibile, aceste marturii sunt descrise intr-un detaliu uluitor de catre autorul Michael Newton in cartea sa „Calatoria Sufletelor”. Iata zece dintre marturiile facute de cei mici cu privire la vietile anterioare traite de acestia:

10. “Din ce mi-a povestit mama mea, cand eram copil, obisnuiam sa-i spun cum am murit intr-un incendiu cu mult timp in urma. Acum, nu-mi amintesc sa-i fi spus vreodata aceste lucruri, dar una dintre cele mai mari temeri personale este ca locuinta in care traiesc sa fie cuprinsa de flacari. Doar sa fiu in preajma unui foc deschis, trezeste in mine sentimente de neexprimat.”

9. “Sora mea mai in varsta s-a nascut in acelasi an in care mama tatalui meu a murit, bunica mea. Din ceea ce mi-a spus tatal meu, imediat ce sora mea a fost indeajuns de mare sa poata sa vorbeasca, aceasta i-a spus urmatoarele cuvinte tatalui meu: “Eu sunt mama ta”.”

8. “Intre varsta de 2 si cea de 6 ani, copilul meu imi spunea tot timpul aceleasi povesti potrivit carora acesta a ales ca eu sa-i fiu mama.

Acesta spunea ceva in legatura cu un barbat intr-un costum si despre alegerea unei mame care l-ar fi putut ajuta sa-si indeplineasca misiunea sufleteasca. Nu am avut vreodata cu acesta discutii legate de spiritualitate si nici nu a fost crescut intr-un mediu spiritual sau religios.

Felul in care acesta a descris alegerea sa este similara cu mersul la cumparaturi. Acesta se afla intr-o camera luminoasa alaturi de oameni care erau aliniati precum niste papusi si acesta m-a ales pe mine. Barbatul in costum l-a intrebat daca era sigur de alegerea facuta, acesta si-a reafirmat alegerea si apoi s-a nascut.

De asemenea, fiul meu a avut o pasiune foarte puternica legata de avioanele militare care dateaza din perioada celui de-al II-lea Razboi Mondial. Acesta le putea indentifica, cunostea partile acestora si in ce regiune erau folosite. Nici in ziua de astazi nu-mi pot explica cum un simplu copil putea detine atat de multe informatii deoarece profesia mea este cea de om de stiinta, iar tatal sau este matematician.”

7. “Nepotul meu, atunci cand a inceput sa vorbeasca, sa poata comunica intr-adevaratul sens al cuvantului, i-a spus surorii mele si sotului acesteia ca “este foarte fericit ca i-a ales pe ei”. Acesta a continuat spunandu-le ca inainte de a fi copil, acesta s-a aflat intr-o camera luminoasa unde se aflau foarte multe persoane si si-a ales aceasta mama pentru ca “avea o fata placuta”.”

6. “ Cand sora mea a inceput sa vorbeasca pentru prima oara obisnuia sa spuna niste cuvinte destul de deranjante. Obisnuia sa ne spuna ca fosta ei familie o forta sa faca anumite lucruri urate, lucruri care o faceau sa planga, iar tatal ei a ars-o atat de mult incat a putut sa-si gaseasca o alta familie, pe noi. Aceasta a vorbit de astfel de lucruri de la varsta de doi pana la patru ani. Era mult prea mica sa fie expusa unei sugestii exterioare, asa ca familia mea a presupus  tot timpul ca aceste fantezii erau amintiri ale unei vieti anterioare.”

5.  “Sora mea era mica obisnuia sa mearga prin casa cu o fotografie a bunicului meu. Printre suspine, reusea sa spuna “Mi-e dor de tine Harvey”.

Harvey a murit inainte ca eu sa ma nasc. O alta coincidenta neobisnuita este faptul ca sora mea mai mica obisnuia sa spuna, dupa cam spunea mama, lucruri pe care bunica mea Lucy le spunea foarte des.”

4. “Inainte sa vin pe lumea aceasta am avut o sora, nu-i asa? Ea si  cealalta mama a mea sunt foarte in varsta acum. Ele au fost in siguranta cand masina a luat foc, dar eu cu siguranta nu am fost.”

“Copilul meu avea varsta de 5 sau poate 6 ani cand a spus aceste lucruri din senin.”

3. “Intr-o noapte, in timp ce-mi scoteam din cada fetita in varsta de doi ani si jumatate, sotia mea si cu mine discutam despre importanta mentinerii curateniei  zonelor intime ale fetitei noastre. Cea mica a dat replica imediat, pe un ton foarte relaxat “Nimeni nu umbla acolo. Au incercat intr-o noapte. Au deschis usa si au incercat, dar m-am zbatut. Am murit si acum sunt aici.”

A spus aceste lucruri ca si cand nu insemnau nimic neobisnuit”

2. “Fiul meu, care are acum varsta de 13 ani, in jurul varstei de trei ani de zile avea anumite comportamente destul de nepotrivite pentru un copil de varsta lui. L-am gasit odata asezat in hol cu o foarfeca in mana, in timp ce incerca sa taie hartie si sa o rasuceasca sub forma unei tigari. Atunci cand l-am intrebat ce face, el mi-a raspuns: “Imi fac tigari pe care eu si fratele meu obisnuiam sa le facem  inainte ca acesta sa moara in timpul razboiului”. Alta data l-am surprins in timp ce incerca sa ascunda o mica suma de bani in sifonier. Cand l-am intrebat de ce face asta, acesta, spre surprinderea mea, mi-a raspuns: “Economisesc bani, asa cum obisnuiam sa fac inainte de a ma naste”. Am decis in acel moment sa-l intreb cine este. In acel moment m-a privit si mi-a spus “sunt bunicul tau”. Am intrebat-o pe mama mai multe lucruri despre bunicul meu si povestile au fost confirmate. Bunicul meu si-a pierdut fratele in timpul razboiului si avea obiceiul sa-si ascunda banii in locuri speciale. Bunicul meu a murita in anul 1999, iar eu am ramas insarcinata in acelasi an, o luna mai tarziu.”

1. “La varsta de trei ani de zile, copilul meu mi-a spus ca-i place noul lui tatic, ca este bun. Sotul meu este singurul sau tata, asa ca l-am intrebat “Cum adica?”.  Acesta mi-a raspuns: “fostul meu tata era foarte rau, m-a injunghiat in spate si am murit. Dar imi place foarte mult noul meu tata, acesta nu mi-ar face acest lucru niciodata.”

Sursa