Acestea sunt cele 7 personalitati antice! Afla care este cea care te caracterizeaza!

1286

Bazat intr-o foarte mare masura pe munca de cercetare desfasurata de catre sociologul Elizabeth Puttick, acest antic test de personalitate scoate la iveala principalele sapte arhetipuri sufletesti.  In ciuda faptului ca am intalnit si exceptii de la aceste tipare, majoritatea dintre aceste arhetipuri se potrivesc perfect in cazul meu, in cazul prietenilor mei apropiati si in cazul familiei mele. Afla si tu care este arhetipul care te caracterizeaza!

1. Slujitorul

server - 01

Sujitorii sunt suflete blande, geniale. Facial, acestia sunt caracterizati de un cap rotund si de o privire blanda si obosita.

Expresia de baza a acestor persoane variaza intre una de tristete miloasa (atunci cand acestia sunt concentrati asupra durerilor comune ale vietii, cum ar fi Maica Tereza) si veselie nevinovata si dulce (atunci cand se concentreaza asupra binelui comun, cum ar fi Dalai Lama). Cu toate acestea, in ambele cazuri, aceste persoane emana o vibratie de nevinovatie.

Trasaturile caracteristice – cooperanti, grijulii, modesti, dedicati, nepretentiosi, melancolici.

1

2. Mestesugarul

artizanul - 02

Mestesugarii tind sa aiba fetele in forma de inima sau sub forma unei cupe, fizionomie completata de o privire visatoare, nefocalizata, indepartata in zare. In timp ce inteleptii au o sclipire in privire, in privirea mestesugarilor exista portaluri misterioase catre lumile lor interioare.

Expresiile lor faciale au tendinta sa fie foarte bine alcatuite, ca si cum acestia s-ar afla in timpul realizarii unui portret. Multe dintre modele de moda fac parte din aceasta categorie. Starea de spirit a expresiei faciale poate varia intre una jucausa si copilaroasa si expresia unei persoane pierduta in propriile sale ganduri, ca si gand mestesugarul se gandeste la probleme dificile de aritmetica.

Mestesugarii au tendinta de a-si crea o imagine izbitoare, cu scopul de a atrage atentia si in acelasi timp de a o folosi ca pe o fatada in spatele careia sa se ascunda. Aici este inclusa si tendinta acestora de a alege coafuri si haine distinctive.

Trasaturile caracteristice – inventivi, plini de imaginatie, inovatori, sensibili, neconventionali.

6