Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

1286
.

Curcubitacini

Acesti compusi pot impiedica cresterea celuleor canceroase. De fapt, curcubitacinii sunt atat de eficienti incat cercetatorii speculeaza ca ar putea fi folositi ca un medicament anti-cancer pe viitor.

Curcubitacin B poate lupta impotriva cancerului pancreatic. Acest studiu arata ca acest compus poate ucide pana la 80 la suta din celulele de cancer pancreatic, fara semne semnificative de toxicitate.

Legenda spune ca acesti compusi au fost folositi in mod traditional pentru a lupta impotriva bolilor. Acesti compusi pot fi gasiti, de asemenea, in ciuperci, moluste marine si asa mai departe.

Aproximativ 96 % din castravete este apa. Acesta este un aspect important, deoarece apa te mentine sanatos. Este important ca organismul sa fie hidratat pentru a functiona corespunzator.

Si daca beneficiile de mai sus nu sunt convingatoare, acestea sunt alte beneficii uimitoare ale castravetilor pe care  ar trebui sa le cunosti.

Beneficii ale castravetilor: elimina toxinele, imbunatatesc sanatatea pielii, sporesc pierderea in greutate si lupta impotriva diabetului zaharat.

Sursa

.