Alege-ti frunza norocoasa si afla ce spune aceasta despre tine!

305
.

Frunza Nr. 4

Esti un prieten bun, un parinte intelegator si un partener de viata perfect. Doua calitati de fac sa fii atat de iubit de cei din jurul tau: compasiunea si empatia de care dai dovada.

Frunza Nr. 5

Esti o persoana curajoasa si independenta. Nu te temi de provocari si ai incredere in propria persoana. Atunci cand vrei sa obtii ceva ai tendinta de a alege calea mai putin usoara.

Frunza Nr. 6

Ai o perspectiva unica si cei din jurul tau te apreciaza pentru faptul ca vezi lucrurile in mod diferit. Iti face placere sa fii excentric si sa epatezi.

Frunza Nr. 7

Iti face o deosebita placere sa te afli in compania prietenilor tai si eviti cat poti de mult singuratatea. Tu esti sufletul petreceri si reusesti intotdeauna sa ii faci pe cei din jurul tau sa zambeasca.

Frunza Nr. 8

Intuitia ta ascutita te ajuta sa ii citesti foarte usor pe oamenii cu care interactionezi. Pastrezi aparentele in orice situatie si ai o imagine personala impecabila.

Frunza Nr. 9

Toate actiunile tale par calculate pana la ultimul detaliu. Esti o persoana practica si nu lasi nimic la voia intamplari. Ai inteles de mult faptul ca orice situatie are avantajele si dezavantajele sale, motiv pentru care iti calculezi fiecare pas.

.