Bicarbonatul de sodiu: Adevaratul inamic al industriei farmaceutice

1367
.

Cercatatorii de la Universitatea din Arizona privesc bicarbonatul de sodiu ca fiind un potential tratament impotriva cancerului. Cercetarile lui Robert J. Gillies si a colegilor sai au demonstrat ca pre-tratarea soriceilor de laborator cu bicarbonat de sodiu are ca efect alcalinizarea zonei din jurul tumorilor. (Ranghunand 2003). S-a descoperit ca acest tip de tratament “mareste activitatea anti-tumorala” ale altor medicamente anti-canceroase. Anul acesta, aceiasi cercetatori au raportat capacitatea bicarbonatului de a creste ph-ul tumorei si de a preveni aparitia matastazei spontante in cazul soriceilor de laborator care sufereau de cancer la san. De asemenea, bicarbonatul a redus si gradul in care au fost afectati ganglionii limfatici.

Din pacate, de-a lungul timpului dieta moderna a dezvoltat o crestere nesanatoasa a ph-ului. Un dezechilibru al ph-ului poate peturba activitatea celulara pana la niveluri extreme. Un ph excesiv de acid al organismului  provoaca probleme grave de sanatate, precum cancerul, diabetul, afectiunile cardiovasculare, osteoporoza si arsurile la stomac. Este dovedit si recunoscut din punct de vedere stiintific faptul ca viata prospera cel mai bine intr-un mediu usor alcalin, fapt ce intareste din nou beneficiile oferite organismului de catre bicarbonat.

Bicarbonatul de sodiu este una dintre cele mai folositoare substante din lume si nu este o surpriza faptul ca industria farmaceutica ar face orice pentru a ascunde acest fapt de doctori si de pacienti.  In fiecare zi, oamenii cauta leacuri alternative impotriva afectiunilor precum cancerul, impotriva afectiunilor de rinichi si impotriva altor afectiuni grave – adu-le la cunostinta si celor din jurul tau aceasta realitate. Bicarbonatul de sodiu este un medicament important si sigur, dar asigurati-va ca bicarbonatul pe care-l cumparati este organic si ca nu contine aluminiu!

Sursa

.