Cele TREI tehnici de protejare impotriva vampirismului energetic

1461

Corpul uman genereaza un camp electromagnetic. Atunci cand acesta este perturbat, consecintele se pot face simtite in mai multe feluri, inclusiv o sensibilitate mult mai mare fata de mediul inconjurator si fata de oameni. In cazul in care esti o persoana cu un suflet sensibil, cu siguranta recunosti descrierea de mai sus. In acest caz, este mult mai predispus as absorbi energia negativa a persoanelor dificile din jurul tau. Cea mai buna modalitate prin care te poti proteja de vampirismul energetic este reprezentata de echilibrarea si de intarirea acestui camp electromagnetic. Include aceste sfaturi in rutina ta zilnica si vei putea sa te simti oriunde si oricand calm, increzator si in control.

3. Protejarea

3

Prin descoperirea meridianului central il poti intari. Plaseaza-ti mainile la capatul inferior al acestui meridian, adica in zona osului pubian. Inspira profund in timp ce-ti ridici mainile catre zona fetei printr-o miscare dreapta. Este important sa nu ridici mainile de pe corpul tau. In timp ce practici aceste exercitiu poti adauga si afirmatia “Eu sunt in siguranta si sunt protejat.”

Incruciseaza-ti mainile atunci cand simti ca esti pe cale sa devii victima unui atac energetic. Aceasta pozitie creaza un scut energetic si-ti protejeaza aura. Energia negativa indreptata catre tine te va evita si se va intoarce inapoi la expeditor.

2. Impamantenirea

3

Impamanteneste-ti energia. Cu cat vei fi mai mult impamantenit si conectat la energiile Pamantului, cu atat mai putin vei fi afectat de mediul inconjurator si de cei din jurul tau. O modalitate foarte buna prin intermediul careia te poti conecta la aceste energii este aducerea acestei energii in picioarele tale. Iata ce trebuie sa faci:

Plaseaza-ti mainile in partile laterale ale taliei. Cu degetul mare in fata si cu restul degetelor in partea din spate a corpului, glisesaza incet si ferm pe lungimea piciorului pana jos. Repeta aceasta miscare ori de cate ori simti ca energia ta nu este impamantenita. Acest exercitiu, atunci cand este practicat pe nisip sau pe iarba este foarte eficient.

3. Echilibrarea

3

Asigura-te ca acest camp electromagnetic este puternic si echilibrat. Exista mai multe modalitati prin care iti poti echilibra acest camp, dar una dintre preferatele mele este o tehnica denumita  “lovirea timusului”. Lovirea usoara a acestei glande, localizata in centrul plexului, ii va oferi un impuls sistemului tau imunitar si este de asemenea un  exercitiu eficient pentru calmarea fricii si pentru echilibrarea intregului sistem energetic. Iata practicarea acestei tehnici simple (Click).