Celtii au numit aceasta apa „nectarul zeilor”! Regenereaza, purifica si hraneste organismul!

1959

Cunoscuta inca de pe vremea celtilor pentru beneficiile uimitoare pe care le ofera organismului, aceasta apa fost numita in fel si chip, de la “nectarul zeilor”, “esenta vietii” pana la “elixirul magic al samanilor”.

Acest suc uimitor curata si regenereaza organismul, reimprospateaza si intinereste. Este foarte important sa mentionam ca inainte de consum se recomanda racirea acestui suc.

3

Seva de mesteacan este o bautura racoritoare obtinuta direct din mesteacan – acest nectar al vietii este creat de mesteacan primavara.

Mesteacanul filtreaza in mod natural aproximativ 100 de litri de apa zilnic prin intermediul radacinilor sale si absoarbe o mare cantitate de minerale si nutrienti. Sucul este colectat printr-o metoda interesanta: prin simpla scobire a scoartei acestui copac si prin colectarea, picatura cu picatura, a acestui suc intr-un recipient sau intr-o punga – apa care se scurge din copac este un dar pretios oferit de natura!

Sucul de mesteacan poate fi obtinut doar o singura data pe an – primavara – si in cantitati limitate.

2

Un copac de dimensiuni mari poate produce in jur de trei litri de suc de calitate, in timp ce mesteacanul tanar nu este potrivit pentru obtinerea acestui suc.

Un astfel de suc poate fi consumat in cateva zile sau poate fi imbuteliat pentru utilizare ulterioara.

Consumul unui pahar care contine un astfel de suc este o modalitate exelenta de a-ti incepe ziua. Acesta curata si detoxifica organismul, stimuleaza metabolismul si este deosebit de eficient in purificarea ficatului si rinichilor, deoarece neutralizeaza deseurile toxice si le filtreaza prin tractul urinar.

De asemenea, sucul de mesteacan poate fi un aliat foarte important in lupta impotriva excesului de greutate si este extrem de benefic pentru sanatatea stomacului, de asemenea.

Sucul de mesteacan este o adevarata bautura pentru sportivi, putandu-i oferi organismului tau nutrientii necesari inaintea si in timpul sesiunilor de exercitii fizice.

Se recomanda ca 100 – 200 de ml de suc sa fie consumati de doua ori pe zi, dimineata pentru trezirea organismului si seara pentru curatarea organismului inainte de culcare.

1

Aceasta apa contine o multime de minerale, cum ar fi fier, magneziu, mangan, calciu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc, precum si un numar mare de vitamine din complexul B si tiamina. Tiamina sprijina organismul in lupta impotriva imbatranirii premature si sprijina procesul de digestie. Magneziul si zincul sunt doua minerale responsabile pentru buna functionare a sistemului imunitar. Este o alegere excelenta pentru persoanele aflate in convalescenta, pentru atleti, dar si pentru cei interesati sa-si imunateasca starea generala de sanatate.