Cum iti afecteaza toxinele campul energetic al organismului

1271

Corpul uman este o masina biologica cuantica uimitoare care detine un potential incredibil. Atunci cand privim corpul uman din exterior, putem observa o forma biologica formata din carne. Cu toate acestea, sub carne exista mai multe straturi diferite de tesuturi.

Ceea ce foarte multi dintre noi nu intelegem despre corpul uman este ca acesta este, de asemenea, alcatuit din campuri de energie si din diferite structuri energetice, inclusiv, dar fara a fi limitat de chakre, meridiane si aura. Ideea existentei chakrelor, meridianelor si a aurei a fost luata in ras cu ceva timp in urma de catre cercetatorii conventionali occidentali, dar din cauza noilor progrese din domeniul tehnologiei de detectare a energiilor subtile, din ce in ce mai multi oameni de stiinta ajung sa admita existenta acestor sisteme energetice.

La nivel fundamental, corpul uman este o adevarata holograma de lumina condensata sau de energie. Daca acest lucru ar fi adevarat, cum de nu ne putem vedea propriul nostru corp ca fiind o lumina, ca energie? Motivul pentru care nu ne putem vedea corpul astfel se datoreaza modului in care mintea noastra proceseaza codurile energetice ale corpului nostru. Mintea noastra proceseaza codurile energetice ale corpului nostru ca fiind materie, facandu-ne sa vedem materie in loc de lumina.

Momentul in care mintea noastra proceseaza informatiile corpului nostru de lumina ca fiind materie, acela este momentul in care suntem pacaliti sa credem ca trupul nostru este cu adevarat facut din carne si oase. Acest lucru nu inseamna ca materia din care este alcatuit corpul nostru fizic este o iluzie. Cu toate acestea, asta inseamna ca materia functioneaza intr-un mod similar cu o iluzie. Din perspectiva noastra lumeasca, materia pare foarte reala pentru noi.

Modul in care toxinele iti afecteaza campul energetic al organismului

Intelegerea ca trupul tau este cu adevarat facut din energie si din lumina este esentiala pentru a putea inelege pe deplin modul in care toxinele iti pot afecta campul energetic al organismului. In cadrul unui articol anterior (aici) v-am prezentat care sunt campurile energetice ale organismului. Fiecare dintre aceste campuri energetice au proprietati magnetice si electrice, iar multe dintre acestea sunt mici si foarte greu de detectat. Cele mai usor de detectat campuri energetice sunt campul electromagnetic al inimii si al aurei.

Atunci cand corpul tau este sanatos, el produce campuri electromagnetice care decurg in mod corespunzator si care sunt libere de energii si de informatii negative. Atunci cand corpul tau este saturat de toxine alimentare sau de mediu, cum ar fi metale grele, forura de sodiu, zahar rafinat si pesticide, aceste toxine perturba procesul de comunicare electromagnetic dintre biofotoni, acestia fiind “lumina vie” a celulelor. Aceasta intrerupere cauzeaza apoi rezonante electromagnetice anormale, care afecteaza intr-o foarte mare masura modul in care corpul tau genereaza aceste campuri electromagnetice. Aceste toxine, de asemenea, interfereaza in procesul de comunicare celulara, deoarece acestea actioneaza ca un fel de zgomot electric la nivelul corpului tau.

Modul in care toxinele iti afecteaza celulele si ADN-ul

Cu cat produsele alimentare toxice si de mediu raman prezente in corpul tau pentru o perioada mai lunga de timp, cu atat mai anormale devin rezonantele electromagnetice. De-a lungul timpului, aceste rezonante electromagnetice anormale pot determina modificari biochimice grave la nivelul corpului energetic si pot produce, in consecinta, afectiuni medicale grave. Pe langa faptul ca acestea produc rezonante electromagnetice anormale, toxinele alimentare si de mediu pot reduce, de asemenea, numarul de electroni ai organismului. Prezente in interiorul corpului, produsele alimentare si de mediu, actioneaza asemenea radicalilor liberi.

Radicalii liberi sunt, de fapt, molecule carora le lipsesc anumiti electroni. Aceasta caracteristica face ca radicalii liberi sa fie foarte periculosi pentru moleculele sanatoase ale organismului, deoarece atunci cand se afla prezenti la nivelul organismului, acestia incearca sa fure electroni de la moleculele si de la ADN-ul organismului. Este consierata normala existenta unei anumite cantitati de radicali liberi, dar atunci cand exista mult prea multi, acestia pot scapa de sub control, provocand reactii moleculare in lant care pot deteriora ADN-ul si celulele organismului.

Daca nu luam masuri pentru a reduce cantitatea de toxine alimentare si de mediu existenta la nivelul organismului, pe termen lung, energia negativa si informatiile pe care aceste toxine le elibereaza pot face ca aceste campuri energetice ale organismului nostru sa nu mai poata functiona in mod corespunzator. Campurile energetice ale organismului joaca un rol foarte important pentru sanatatea noastra, deoarece acestea sunt unele dintre cele mai importante sisteme ale corpului energetic care cationeaza ca o retea de comunicatii, prin intermediul careia mintea, corpul si celulele comunica si lucreaza la unison. De asemenea, campurile energetice contin informatii foarte importante pentru evolutia si supravietuirea ta.