Descopera cum iti poti implini visul personal in cinci pasi

1569

Iata cum iti poti implini visul personal in cinci pasi:

 

 

1. Lista cu dorinte

02

Pe o foaie de hartie scrie toate dorintele care iti vin in minte. Aceasta activitate, cu toate ca poate sa para destul de simpla la prima vedere poate sa dureze cateva ore, poate chiar zile. Conecteaza-te cu sinele profund si da-ti seama cu adevarat ceea ce-ti doresti. Dorintele tale ar trebui sa fie foarte specifice. De exemplu, daca iti doresti o noua masina, specifica in mod clar culoare si modelul. Daca iti doresti sa-ti schimbi locul de munca, precizeaza exact care este tipul de activitati care te intereseaza si salariul pe care iti doresti sa-l primest. Pe scurt, atunci cand vei crea aceasta lista da dovada de precizie maxima.
2. Imagineaza-ti ziua perfecta

03

Aseaza-te intr-un loc confortabil, undeva unde nu vei fi deranjat, pune-ti un gen de muzica de relaxare, inchide ochii si relaxeaza-te.

Incearca sa-ti creezi in mintea ta ziua perfecta. Cum ar arata pentru tine o zi cu adevarat speciala. In primul rand incearca sa-ti imaginezi dimineata, cum te trezesti din pat. Pe cine ti-ai dori sa vezi langa tine? Ce se petrece in acest moment in casa ta? Ce preferi sa faci imediat dupa ce te-ai trezit? Exerciti fizice, rugaciune, meditatie, sa mananci un mic dejun delicos sau sa inoti in piscina? Care este masina ta ideala? Cu ce ajungi la serviciu? Cum arata biroul tau unde lucrezi? Ce fel de activitate desfasori la serviciu? Care este salariul tau? Ce faci in timpul mesei de pranz si in timpul cinei? Te intalnesti cu prietenii sau petreci timpul cu familia? Pune-ti la punct toate detaliile unei zile perfecte.
3. Invata sa observi scopurile dintr-o perspectiva mai clara

04

Asemenea tipuri de exercitii te pot ajuta sa-ti dezvolti viziunea interioara si sa intelegi ceea ce-ti dorest cu adevarat de la viata. Aceste exercitii de vizualizare te vor ajuta sa ajungi in subconstientul tau si sa-i comunici acestuia dorintele autentice ale inimii tale. Este foarte important sa nu te gandesti la modalitate prin care vei atinge acest scop, ci sa te concentrezi la scopul in sine. Modalitatile ti se vor face cunoscute la momentul potrivit. Ai incredere!

La fel ca si in cadrul exercitiului de mai devreme, pune-ti muzica de relaxare, aseaza-te intr-un loc confortabil  si relaxeaza-te complet. Intreaba-ti subconstientul cum iti doresti ca viata ta sa arate in urmatoarele domenii:

Relatiile sexuale si Casnicie

Prieteni si Familie

Proprietati

Cariera si Bani

Sanatate si Conditie Fizica

Relaxare si Distractie

Dezvoltare personala si Spirituala

Cand vei termina, este esential sa notezi ceea ce ai vizualizat intr-un mod cat mai detaliat cu putinta.
4. Vizualizeaza-ti visul

01

In fiecare zi petrece cateva momente vizualizandu momentul in care acel vis personal se va indeplini ca si cand s-a indeplinit deja. De exemplu, daca-ti doresti sa iei o diploma de doctorat, imagineaza-te stand in birou, in timp ce diploma de doctorat se afla pe peretele biroului tau. Daca scopul tau este acela de a intalni si a crea o relatie cu o persoana iubitoare, atunci vizualizeaza-te langa o persoana care poseda aceste calitati.

Practica vizualizarea cel putin de doua ori pe zi: dimineata, imediat dupa ce te trezesti si seara, inainte de culcare.
5. Creaza-ti visul

05

In cazul in care vizualizarea este un proces prea dificil pentru tine sau doresti pur si simplu sa accelerezi acest proces, poti crea pentru fiecare dintre scopurile tale o  asa numita imagine exterioara tinta. De exemplu, daca doresti sa-ti petreci vacanta in Hawaii printeaza-ti o imagine cu peisajele acestui minunat loc si lipeste-te intr-un loc in care vei putea vedea poza foarte des.

Atentie!

Majoritatea persoanelor renunta inainte ca aceste practici sa-si produca efectele. Nu face asta!

Rezultatele acestor activitati te vor uimi. Ai incredere in proces!

 

Sursa: learning-mind.com