Economiseste niste bani! Cum sa-ti faci propria ta solutie naturala de curatat geamurile!

1216

Se spune ca economiile mari se fac de la sume mici si asa este. Cu ajutorul acestei solutii naturale de curatat geamurile vei putea sa fii prietenos cu mediul inconjurator si sa economisesti niste bani. Aceasta solutie te va ajuta sa scapi imediat de dungile, de amprentele si de petele aflate pe geamurile tale si, in plus, vor mirosi minunat. Aceasta solutie naturala nu te va costa mai mult de cativa lei, cu toate ca, probabil, ingredientele de care ai nevoie se afla deja in casa ta.

6

Vei avea nevoie de:

• 1 ceasca de masurare

• 1 ceasca  otet alb

• 1 ceasca apa

• ¼ ceasca suc proaspat de lamaie

• Sticla cu pulverizator

• Ulei esential (optional)

Instructiuni

Strange laolalta ingredientele de care vei avea nevoie pentru prepararea lichidul de curatare a geamurilor. Masoara si amesteca impreuna apa si otetul si astfel iti va fi mult mai usor sa torni solutia finala in sticla cu pulverizator.

Adauga sucul de lamaie proaspat stors. Sucul de lamaie are proprietatea de a contribui la curatarea ferestrelor si de a adauga un plus de prospetime. De asemenea, poti adauga cateva picaturi de ulei esential (preferatul tau), pentru a adauga un plus de parfum solutiei de curatat geamurile. Toarna cu atentie amestecul in sticla cu pulverizator. Solutia este gata! Pur si simplu pulverizeaza ferestrele cu aceasta solutie si sterge cu ajutorul unui prosop de hartie uscat. Dar, mai exista o solutie mult mai eficienta….

*Sfatul nostru este ca dupa pulverizare, sa stergi geamurile cu un ziar mototolit. Vei observa diferenta!

4