Intrarea prin care iti este teama sa intri iti dezvaluie personalitatea!

1108

“Pestera in care ti-e frica sa intri, ascunde comoara pe care o cauti.” – Joseph Campbell

Cand ne infruntam cele mai profunde temeri ale noastre, putem afla foarte multe despre noi insine si despre ceea ce ne este pregatit in viitor. De obicei, ti-am spune “alege intrarea de care te simti atras cel mai mult”, dar acum este momentul sa alegi intrarea care te inspaimanta cel mai mult.  In care dintre urmatoarele intrari nu ai indrazni sa pasesti?

1

Intrarea #1.

In cazul in care pestera de gheata ti se pare a fi cea mai neprimitoare, acest lucru se datoreaza faptului ca te afli in cautarea caldurii emotionale in viata ta. Nu-ti place ideea de a fi singur si singuratatea in sine iti poate produce o mare nefericre si frustrare.

Temerile legate de aceasta pestera sunt insotite si de un aspect pozitiv. Inseamna ca esti intr-un loc, probabil, bun in viata ta. In cazul in care esti singur, acesta poate fi momentul sa intri pestera, dar in loc sa ingheti de frig intr-o pestera de gheata, poti face alegerea sa iesi mai mult cu prietenii si sa cunosti oameni noi.

Intrarea #2.

Daca acest tunel infricosator te-a facut sa tremuri un pic de frica, inseamna ca poate fi necesar sa urmezi o calatorie personala a mintii, trupului si sufletului. Apa tulbure simbolizeaza gandurile intunecate si locul intunecat simbolizeaza un viitor incert. Poate este momentul sa pasesti in afara zonei tale de confort pentru a face ceva nou, precum si sa petreci ceva timp in meditatie.

Intrarea #3.

In cazul in care iti este teama sa intri in aceasta cladire subreda, te simti, probabil, destul de puternic si sigur pe tine. Chiar si asa, gandesti mult prea mult si ti-ar mai trebui o mica doza de spontaneitate. De asemenea, ar putea fi momentul sa mai darami o parte din zidurile construite in urma cu multi ani de zile.

Intrarea #4.

Lasa-ma sa ghicesc, daca ai avea un cosmar, acesta ar fi locul unde ar avea loc toata actiunea. In cazul in care aceasta casuta te sperie, asta inseamna, probabil, ca ai foarte multa iubire de oferit celor din jurul tau. Inima ta se afla acasa. Te inspaimanta enorm ideea unei inimi frante si a singuratatii in familie. Aminteste-ti, relatiile necesita energie si din partea ta. Munceste din greu si vei culege ceea ce semeni.

Intrarea #5.

Aceasta imagine cu siguranta iti poate face pielea de gaina. Este destul de dificil sa stii ce se afla cu adevarat inauntru.  In situatia in care ai cadea inauntru, ar putea fi destul de dificil sa gasesti pe cineva sa te ajute. Acesta este un semn care iti arata ca esti mult prea precaut. De asemenea, crezi ca daca ai risca in viata nu ar fi nimeni sa te ajute in cazul in care lucrurile ar lua o intorsatura neasteptata. Este momentul sa respiri profund si sa te indrepti cu incredere in directia visurilor tale.

Intrarea #6.

Fiind un mare iubitor de natura, am fost oarecum incantat de aceasta gaura de iepure. Cu toate acestea, in cazul in care ti se pare a fi un pic infricosatoare, acest lucru s-ar putea datora faptului ca nu esti pe deplin sigur de ceea ce vrei in viata. Aceasta gaura simbolizeaza faptul ca exista o multime de idei sau chiar o intreaga latura a ta ce trebuie sa fie descoperita. Incearca sa-ti notezi pe o hartie ideile si scopul tau personal pentru a avea o mult mai mare claritate in acest sens.

Intrarea #7.

In cazul in care aceasta scena iti aminteste de un film horror, ar putea insemna ca ai o dragoste de viata si ca doresti sa te bucuri pe deplin de toate roadele sale. Acest spatiu simbolizeaza lucrurile ingropate si de mult uitate. Simbolizeaza, de asemenea, teama unei noi etape in viata ta. Exista anumite modificari in viata ta care te inspaimanta?

Intrarea #8.

Usa, de culoarea albastra, simbolizeaza cerul si marea. Dar, atunci cand intri, te afli in intuneric. Este destul de dificil sa faci ceva intr-un spatiu ca acesta. S-ar putea sa valorezi strictetea un pic cam mult. Natura ta ambitioasa te impiedica sa experimentezi pe deplin viata. Ar putea fi momentul sa faci o pauza si sa pleci intr-o vacanta.