Mare atentie! Evita complet aceste alimente cancerigene care provin din China!

1813

Cu totii stim ca, in ultimii ani, in majoritatea supermarketuri au ajuns din ce in ce mai multe alimente importate din China. Productia de alimente la nivel national este suficienta pentru a acoperi complet nevoile noastre, dar motivul pentru care se intampla asta se datoreaza pretului redus al acestor alimente. In continuare iti vom prezenta cateva dintre cele mai des intalnite alimente importate din China si care au un efect periculos asupra sanatatii noastre:

#1. Sucul de mere

China exporta aproximativ 50% din productia de suc de mere. Aceasta tara este cunoscuta pentru utilizarea unui numar foarte mare de ingrediente periculoase in procesul de productie alimentara, aici incluzand chiar si pesticide interzise.

#2. Sare industriala

Exista mari sanse ca in bucataria ta sa se afla sare industriala, deoarece China foloseste aceasta sare ca sare de masa. Acest tip de sare poate provoca atac de cord, hipertensiune arteriala si alte afectiuni cardiovasculare.

#3. Pestele cod

Statele Unite importa jumatate din cod din China. Exista mari probleme legate de hranirea acestui peste in China, precum si probleme legate de poluarea apei.

#4. Pui

Vanzarea de pui Chinezesc este aprobata in America, insa stim cu totii ca China este tara care, foarte des, are probleme cu gripa aviara si cu otravirea alimentara. De asemenea, cercetarile arata ca puii sunt crescuti in conditii catastrofale.

#5. Usturoiul

Chinezii folosesc mult prea multe pesticide nesigure, cum ar fi bromura de metil, in producerea de alimente. Ar trebui sa stim acest lucru, deoarece mai mult de 30% din usturoiul prezent in supermarketurile noastre este importat din China.

#6. Peste Tilapia

Mai mult de 80% din pestele tilapian este chinez. Acest peste mananca orice poate gasi, inclusiv orice gasit in apele poluate din China, ceea ce poate fi extrem de daunator.

#7. Orez

Chinezii sunt cunoscuti pentru productia de orez fals, obtinut din rasina si cartofi. Acest tip de orez poate fi recunoscut usor deoarece ramane tare dupa fierbere.

Sursa