Metoda prin care un medic japonez a reusit sa ii ajute pe oameni sa scape de kilogramele in plus

4158

Cei mai multi dintre noi ne dorim sa scapam de kilogramele in plus cat de rapid cu putinta, dar ni se spune in mod constant ca acest lucru este imposibil. Intr-adevar, pare prea frumos sa fie adevarat si am renuntat de mult sa mai credem in “pastila magica”.

Cu toate acestea, in ultimii zece ani, medicul japonez Fukutsudzi a ajutat femeile din intreaga lume sa scape de kilogramele in plus in cel mai rapid mod cu putinta. Ceea ce este cu adevarat interesant este ca metoda sa de a scapa de kilogramele in plus nu presupune o dieta stricta, exercitii epuizante sau cheltuirea unor sume de bani.

Acest tratament minunat este descris in detaliu in cartea sa care a fost vanduta in aproximativ sase milioane de exemplare in Asia. Medicul precizeaza ca nu avem nevoie de unelte speciale pentru a scapa de kilogramele in plus intr-un mod rapid, si asa este. Tot ceea ce ne trebuie este un prosop, o sfoara pentru a fixa prosopul, o podea si cateva minute din timpul nostru zilnic.

Dr. Fukutsudzi este un expert in domeniul sau – problemele cu osul pelvian, si a descoperit ca principala cauza a grasimii abdominale este reprezentata de variatia oaselor pelvine si a osului subcostal.

Atunci cand a dezvaluit relatia dintre aceste doua probleme, a conceput aceasta metoda ca fiind un mod rapid si usor cu ajutorul caruia sa putem elimina excesul de grasime din jurul taliei.

Aceasta metoda este foarte eficienta si, de asemenea, extrem de usor de pus in aplicare, deoarece tot ceea ce trebuie sa facem este sa urmam aceasta procedura timp de cinci minute in fiecare zi si sa stam in pozitia corecta.

Aceasta este metoda prin care poti sa-ti imbunatatesti postura si sa scapi de kilogramele in plus:

02

Ruleaza un prosop si fixeaza-l cu o sfoara. Apoi, stai pe podea si fixeaza prosopul in zona lombara a spatelui. Asigura-te ca prosopul este un pic mai mare decat latimea spatelui tau.

Acum, pozitioneaza-ti picioarele astfel incat acestea sa fie situate pe aceasi axa a umerilor si pozitioneaza-ti talpile asa cum iti arata imaginea de mai sus, astfel incat degetele mari sa se atinga. Intinde-ti bratele deasupra capului si intoarce-ti palmele ca in imaginea de mai sus, astfel incat degetele mici sa se atinga.

In cazul in care nu reusesti sa ajungi in aceasta pozitie cu mainile, nu are importanta. Esti la inceput.  Cu toate acestea, este important ca degetele mari de la picioare sa se atinga. Stai in aceasta pozitie timp de 5 minute, de trei ori pe zi.

Desi poate parea simplu, aceasta pozitie nu este una foarte confortabila. La inceput mai ales, aceasta pozitie o sa ti se para una incomoda si dureroasa, pentru ca oasele vor incepe sa se intoarca in pozitia lor naturala.

In cazul in care nu poti suporta sa stai mai mult de cinci minute in aceasta pozitie, stai atata timp cat poti. Poti incepe cu sesiuni de un minut sau doua si astfel poti ajunge la timpul recomandat de cinci minute.  Efectele acestei metode sunt cumulative si de aceea nu ar trebui sa ratezi o zi.

Este important de mentionat faptul ca dupa cinci minute de stat in aceasta pozitie, oasele si gleznele tale vor deveni inflexibile. Asa ca, nu ar trebui sa te ridici repede din aceasta pozitie si ar trebui sa eviti miscarile bruste.

Nu uita sa-ti masori talia inainte de punerea in aplicare a acestei metode. Aceasta metoda ofera rezultate fantastice si toate exerientele au fost si continua sa fie pozitive. Eu am reusit sa scap de 2 cm din talie dupa a opta zi. Mai mult decat atat, am pierdut 2 cm sub sani si 2 cm in zona abdominala, si am castigat aproximativ 0.5 cm in inaltime. Poate suna incredibi, dar testeaza aceasta metoda si te vei convinge!

Tine minte ca ar trebui sa consulti un medic inainte de punerea in aplicare a acestei metode in cazul in care suferi de una din problemele coloanei vertebrale sau de afectiuni la nivelul sistemului osos.