Miraculosul remediu rusesc pe baza de Aloe Vera

1301

Aloe Vera este o planta inalta de aproximativ 1 m, cu 12-15 frunze late, carnoase, greutatea fiecarei frunze atingind 700-1500gr.

Planta a fost utilizata inca din antichitate, fiind renumita pentru virtutile sale curative. Vechii egipteni o numeau sugestiv planta nemuririi, iar tratatul medical antic, Papyrus Ebers, vechi de peste 3500 de ani, mentioneaza multiple efecte vindecatoare ale Aloe Vera.

Frunzele de Aloe Vera contin componenta cea mai valoroasa a plantei, faimosul gel de aloe vera, foarte bogat in substante necesare organismului: peste 75 nutrienti, 200 componenti activi,20 minerale,18 aminoacizi si 12 vitamine.

Numeroase studii stiintifice au dovedit importanta pe care o are aloe vera in imbunatatirea starii generale de sanatate. De asemenea, sucul de aloe vera este considerat a fi unul dintre cele mai bune printre sucurile care poseda proprietati de detoxifiere.

Acest remdiu rusesc pe baza de aloe vera are proprietatea de a vindeca o multime de probleme de sanatate, inclusiv gripa sau angina pectorala, tuberculoza, ulcerul gastric, migrenele cronice, afectiunile intestinale, astmul, durerile osoase, inflamatia vaselor sanguine si afectiunile cardiovasculare si chiar poate avea o eficienta deosebita in tratamentul unor forme de cancer.

Pentru prepararea acestui remediu ai nevoie de:

• 300 de grame de frunze de aloe vera – dintr-o planta nu mai tanara de 1 an si nu mai matura de 5 ani. Nu uda planta 5 zile inaintea ultilizarii frunzelor.

• 250 de grame de cicoare (Cichorium intybus)

• 400 ml de fagure de miere

• 700 ml de vin rosu

• 500 ml de alcool alb (95 de grade)

Mod de preparare

Se spala frunzele de aloe si se indeparteaza spinii. Apoi, planta se taie in bucati mici. Astfel taiata, planta se introduce intr-un mixer si se mixeaza. Se adauga cicoarea, fagurele de miere, vinul si alcoolul. Se amesteca ingredientele si se pastreaza intr-un vas de sticla ce poate fi inchis ermetic. Se pastreaza intr-un loc racoros, uscat si intunecat, ferit de lumina directa a soarelui.

Dupa cinci zile se filtreaza o cantitate de lichid suficienta pentru o saptamana, iar restul se pastreaza in conditiile specificate.

Administrare

In primele cinci zile se consuma o lingurita de trei ori pe zi, inainte de mese, iar apoi se consuma o lingurita de trei ori pe zi, cu o ora inainte de fiecare masa.

Tratamentul poate fi administrat o singura data pe an, iar cura dureaza doua luni de zile.