SAPTE principii de viata care te vor ajuta sa traiesti o viata autentica

1109

Prea putini dintre noi traim in concordanta cu adevaratul nostru potential. Majoritatea zielelor noastre le traim pe pilot automat. Acest stil de viata cu siguranta nu o sa ne ajute sa traim viata visurilor noastre. Iata sapte principii care te vor ajuta sa-ti construiesti o viata in concordanta cu propriile tale convingeri:

7. Tu ai raspunsurile

1

Nu parintii, nu prietenii, nu seful tau. Tu! Foarte mult dintre noi am fost facuti sa credem ca raspunsurile sunt mai corecte si mai exacte in exteriorul nostru, decat am fost invatati sa avem incredere in propria noastra natura intuitiva. Cum si cand am inceput sa avem incredere in toate aceste surse externe, in loc sa avem incredere in propria noastra intuitie? Este timpul sa ne intoarcem la ceea ce stim deja.

6. Tu-ti creezi propria realitate

04 (2)

Foarte multi dintre noi caram in interiorul nostru o multime de rusine, de vina, de judecata de sine si de vinovatie in legatura cu viata pe care am trait-o sau cu greselile prin care am trecut. Aceste tipare negative sunt cele care ne-au creat realitatea curenta. Cand vom incepe sa ne asumam responsabilitatea pentru propria noastra viata, lucrurile vor incepe sa se aseze de la sine si noi sa ne vindecam. Atunci cand va incepe procesul de vindecare, veti putea planta seminte pentru viitorul dorit. Haideti sa acceptam faptul ca suntem singurele persoane responsabile pentru viata noastra si sa depunem efortul pentru a avea o viata mai buna.

5. Nu esti indeajuns de bun acum

05

Care este diferenta dintre tine cel de acum si cel care are cu 10 kilograme mai putin? Care este diferenta dintre tine cel care are slujba actuala si cel care are slujba pe care si-o doreste? Versiunea autentica a ta nu se va schimba niciodata, este exact asa cum ar trebui sa fie. Ai talente unice pe care nimeni nu le are, trebuie doar sa le exploatezi mai bine decat o faci in acest moment. Ofera-ti permisiunea de a face ceea ce vrea sufletul tau sa faca pe acest Pamant. Nu o sa ti-o ofere nimeni  permisiunea de a fi tu insuti.

4. Nu exista niciun plafon de sticla

09

Perceptia ta de cele mai multe ori iti joaca feste. Altii isi vor da cu parerea cu privire la abilitatile tale si-si vor impune propriile lor limitari. Intrebarea este: ai de gand sa le adopti limitarile, sau ai de gand sa-ti asculti instinctul? Aminteste-ti ca esti responsabil pentru viata ta.

3. Comunica pozitiv

05

Urmareste atent cuvintele pe care le spui. Acumularea de ganduri negative si comunicare acestora nu este un serviciu pe care i-l faci propriei tale fiinte. Foloseste cuvinte pline de optimism atunci cand vorbesti despre tine, despre obiectivele si persoanele care inconjoara.

2. Elibereaza-te de “prietenii tai”

04

“Prietenii tai” sunt acele persoane care atunci cand te vad ca faci pasi mari catre visele tale, fac tot posibilul sa te traga in jos. Teama si nesiguranta lor poate lua forma unor simplele obiceiuri nevinovate precum o remarca sau un simplu “compliment” referitor la noua ta viata.

1. O sa cazi, dar o sa fie nevoie sa te ridici

11 (2)

Cei care si-au propus cu adevarat sa-si construiasca viata pe care si-o doresc se ridica imediat atunci cand au cazut. Nu exista nicio rusine in esec, doar oportunitate. Nu lasa micile esecuri sa-ti stea in cale.