Triunghiul Bermudelor din Transilvania – Misterioasa Padure Hoia Baciu

3001

Cei mai multi oameni asociaza zona Transilvania cu Dracula, dar multe fenomene neobisnuite au loc in continuare acolo. In afara orasului Cluj-Napoca se afla padurea Hoia Baciu, un loc atat de ciudat incat multi oameni au inceput sa-l numeasca “Triunghiul Bermudelor din Romania”.

Aceasta padure a intrat in atentia oamenilor si a presei la sfarsitul anilor 1960, dupa ce biologul Alexandru Sift a capturat mai multe imagini ale unui obiect zburator in forma de disc, in timp ce se documenta in ceea ce priveste fauna padurilor. In perioada imediat urmatoare, in anii 1970, zona a fost considerata a fi un punct fierbinte a OZN-urilor si de atunci mai multe aparitii au fost raportate. De atunci, zona a atras sceptici si credinciosi in cautarea lor fie de a dovedi fie de a infirma fenomenele neobisnuite care au loc in aceasta padure misterioasa.

 Pentru localnici, padurea Hoia Baciu a reprezentat intotdeauna un loc incarcat de mister in care au loc fenomene naturale misterioase. Padurea a fost numita astfel dupa un cioban care a disparut in padure, impreuna cu turma sa de 200 de oi. Localnicii evita sa mearga in padure din cauza numeroaselor aparitii ciudate. Nu putini dintre ei au vazut lumini ciudate care dansau in intunericul profund al padurii. Se spune ca, uneori, oamenii devin atat de obsedati de vocile si de viziunile pe care le au in aceasta padure, incat de indata ce padurea a pus stapanire pe ei, acestia nu au mai fost zariti niciodata.

Multi dintre cei care sunt indeajuns de curajosi pentru a patrunde in interiorul acestei paduri misterioase experimenteaza, la foarte scurt timp, simptome care de care mai ciudate. Portiuni ale pielii acoperite de eczeme, arsuri sau zgarieturi, sunt doar cateva dintre aceste simptome. Unii dintre acestia au raportat migrene, greata, varsaturi si un sentiment general de anxietate.

2

Unii oameni sustin cu tarie ipoteza potrivit careia aceasta padure este o poarta de acces catre alte dimensiuni. Exista mai multe cazuri in care oamenii au pierdut complet notiunea timpului in acest loc. Cel mai faimos dintre aceste cazuri este cel al unei fete in varsta de 5 ani care, plimbandu-se prin padure, s-a pierdut. Cautarile s-au desfasurat fara nici un rezultat. Parintii si-au pierdut orice speranta atunci cand, cinci ani mai tarziu, niste localnici au gasit fata plangand la marginea padurii. Ea nu-si amintea nimic din timpul petrecut, hainele sale nu prezentau urme de uzura, iar fata nu imbatranise nici macar un pic.

Este posibil ca cea mica sa fi descoperit in padure o fisura a timpului?

Cercetatorii de fenomene paranormale au aratat un urias interes in ceea ce priveste activitatea de tip poltergeist a padurii. Conform legendelor locale, multi tarani au fost ucisi in interiorul padurii, iar acum, padurea, este bantuita de fantomele lor. Adevarat sau nu, oamenii au raportat caderea unui tip de ceata densa, neagra, din cand in cand, iar multi dintre acestia au raportat un sentiment foarte puternic de a fi priviti.

Fotografiile surprinse in padure dezvaluie in multe dintre cazuri forme misterioase si umbre care nu au fost vizibile in momentul realizarii fotografiilor respective.

Cea mai mare parte a activitatilor paranormale par sa graviteje in jurul unui luminis din aceasta padure. Nimic nu creste niciodata in interiorul acestui cerc aproape perfect, desi probele de sol au aratat nimic iesit din comun. Cele mai multe dintre dovezile fotografice si video au fost captuare in interiorul acestui luminis.

3

Padurea a fost vizitata si studiata de numerosi cercetatori din intreaga lume, iar concluziile lor au fost similare: aceasta padure este casa unora dintre cele mai ciudate fenomene paranormale.

Aceasta padure le are pe toate: OZN-uri, intalniri paranormale, zone moarte de vegetatie, lumini ciudate, activitati de tip poltergeist.

Desigur, unele dintre aceste evenimente pot fi si un pic exagerate si de aceea, este foarte important sa privim aceast loc misterios din cat mai multe perspective, motiv pentru care va recomandam sa vizionati filmul urmator:

I.

II.